Anyám félrejárogat, csak én tudom, közben papol nekünk az őszinteségről, meg beszólogat, beleszól az életembe. Mit csináljak?
Tedd helyre,és mond meg neki nem vagy hülye,ne nézzen annak.
Az ő erkölcseivel ne akarja neked az észt osztani.
Semmit, tarts tükröt, és legyél te is kétszinű.
Aztán igyekezz jól tanulni és lelécelni onnan.
Szia,
a legrosszabb, amit csak tehetsz az, hogy elmondod apádnak.
1, lehet, hogy apád is tudd róla, mivel valószínű, hogy nem közeledik anyud felé,
2, ha nem tudd róla, akkor téged fog megutálni, hogy felhívtad rá a figyelmét.
A legjobb megoldás, beszélsz anyuddal, hogy ne papoljon, olyan dolgokról, amit Ő sem tart be.
Hány éves vagy?
Mondd meg neki, hogy tudsz a dologról, és nagyon nem tartod korrektnek édesapáddal és a családjával szemben ezt az erkölcstelen viselkedést. Mosd meg úgymond a fejét, hogy te ezt milyen erkölcstelen, aljas viselkedésnek tartod.
Lehet, hogy magától is rájön, hogy tényleg nem szólhat bele olyan dolgokba, melyek a te erkölcseidet, őszinteségedet illetik.
Persze anyaként nyilván csak jó akar a gyermekének, akár félrelép, akár nem, te akkor is a gyermeke vagy, akit próbál a helyes úton tartani, értsd ezalatt, hogy légy őszinte másokhoz, stb.
Természetes, hogy valakitől, aki ezt nem gyakorolja, nehéz elfogadni. Bort iszik és vizet prédikál esete.
Nekem apám volt olyan, hogy dohányzott amióta az eszemet tudom, amikor én rágyújtottam, meg hallgattam a hülyeségeit, hogy ne tedd, meg ilyen hülye vagy meg olyan hülye vagy. Persze, hogy piszkosul nem tudtam elfogadni. Ma már rájöttem, hogy jót akart, azt akarta, hogy ne legyek olyan mint ő. Sajnos nem sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!