Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak ilyen férfiak vagy...

Vannak ilyen férfiak vagy csak az én férjem ilyen? Hogyan kezelhető a dolog?

Figyelt kérdés

Sokszor megsértődik,és olyan mint az időjárás. Van,hogy a csillagokat lehozná az égről,van hogy úgy beszél velem mint a kutyával. Mindig én engedek,békülök...kezdek belefáradni.Azért olyan szemét néha(az ő elmondása szerint)mert felidegesítem. Mindig mindennek úgy kell lenni,ahogy ő elképzeli. nem sok beleszólásom van semmibe. De egyszerűen imádom.

Mit tegyek,h változzon a helyzet? Most is én kezdeményezzek vagy várjak míg Ő? És mi van ha késő lesz? Nem akarom elveszíteni.

2010. júl. 5. 22:41
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Persze,h imádom. Csak bánt ez a dolog. Házasságunk előtt sokkal rosszabb volt. Tudom,én választottam.

Próbálom a 22/F válaszát megfogani.

Válaszokból arra következtetek,hogy nem fogom keresni.Meg kell tanulnia,hogy nem azt csinál velem,amit csak akar. Csak sajnos nem biztos,h kibírom. :(

2010. júl. 6. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!