Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak ilyen férfiak vagy...

Vannak ilyen férfiak vagy csak az én férjem ilyen? Hogyan kezelhető a dolog?

Figyelt kérdés

Sokszor megsértődik,és olyan mint az időjárás. Van,hogy a csillagokat lehozná az égről,van hogy úgy beszél velem mint a kutyával. Mindig én engedek,békülök...kezdek belefáradni.Azért olyan szemét néha(az ő elmondása szerint)mert felidegesítem. Mindig mindennek úgy kell lenni,ahogy ő elképzeli. nem sok beleszólásom van semmibe. De egyszerűen imádom.

Mit tegyek,h változzon a helyzet? Most is én kezdeményezzek vagy várjak míg Ő? És mi van ha késő lesz? Nem akarom elveszíteni.

2010. júl. 5. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Bakker ezt annyira "bírom"...Mielőtt hozzámentél akkor is ilyen volt? (ha nem, akkor nem rád vonatkozik amit írok:) Ha ilyen volt, min csodálkozol/csodálkoztok?? Ismerted, pontosan tudtad, hogy milyen természetű, mit hittél? Hogy esküvő után meg fog változni? Ugyan már, ne sajnáltassátok magatokat..egy ember nagyon kevés dologban tud a viselkedésén változtatni, botorság azt hinni, hogy a kedvetekrt majd más lesz, mert ami belerögzült, azon nagyon nehéz változtatni, csak picit lehet, de az ilyen esetbe kevés. Ha mindig ilyen volt, akkor ne csodálkozzatok, ti így mentetek hozzá, viseljétek. Ha csak házasság után lett ilyen, akkor egy megjátszós szemétláda, és nálam repülne.

(lehet lepontozni)

2010. júl. 6. 00:06
 12/21 anonim ***** válasza:
21%
Ne engedj!Ne békülj!Ha ő keres,akkor szeret.Ha nem keres,akkor mutasd,hogy nem szereted...:D és hétvégén büntest azzal,hogy ne szexelj vele..attól tuti megjavul:D
2010. júl. 6. 00:08
 13/21 anonim válasza:
00:08-cal nem értek egyet. Szerintem ez a "ha szeret akkor felkeres" ugyanúgy vonatkozik a nőkre is. Nem tudom ezzel mit kell annyit killódni, ha szeretem és hiányzik és tudom hogy ő makacs akkor majd felhívom én. Én sem vagyok a legegyszerűbb természet, de lehet azt olyan természetesen intézni hogy utána legközelebb tuti hogy ő fog hívni mert elszégyelli magát. Csak meg kell tanulnod kezelni őt és ennyi, ne görcsölj annyit inkább ismerd ki :)
2010. júl. 6. 00:20
 14/21 anonim ***** válasza:

A szívetek mélyén talán mind tudjátok, hogy nem változnak az ilyen pasik. Elfogadod őt vagy odébbállsz. Akik elfogadják őket (reménnyel a szívükben) vagy megütik a saját vélt főnyereményüket és az évek során méricskélik az illető pozitív/negatív irányba való változásait....vagy fokozatosan rádöbbennek, mennyire nem fog megváltozni soha az illető (pozitív irányba legalábbis).

Olyan sztorit, hogy a férfi az elején "tenyerén hordozta" a nőt, milliószor hallottunk. Olyat hallottatok, hogy "az elején szemétkedett, de most már napról napra jobban imád"? Ilyenek sajnos csak a tv sorozatokban vannak!

2010. júl. 6. 00:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kutyával is szépen beszélünk. Én rugnám ki mint a focilabdát.
2010. júl. 6. 01:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem szabad a pasit elkapatni. Nekem amúgy birkatürelmem van, de ha birkának néz vki, azt nagyon megbánja... Ha úgy érzi, hogy idegesíted, akkor szakítson vagy tanulja meg élvezni. Az nem állapot, hogy félig utál és olyankor kínoz.
2010. júl. 6. 01:18
 17/21 anonim válasza:

na igen, nem szabad mindent megengedi a férfiaknak (magamról tudom), mert ha nagyon szabadjára hagyják a gyeplőt, nem csak megérezzük, de azt is megjegyezzük, hogy volt már ilyen és hogy milyen hatása, érzése volt annak... a férfiak is rászorulnak néha az irányításra (pláne Én :D ) és éreztetni kell velünk, hogy nem a miénk a világ, nem csinálhatjuk mindig azt a párunkkal amit mi akarunk (lásd amit írtál: úgy beszél Veled mint egy kutyával)

22/F

2010. júl. 6. 03:53
 18/21 anonim ***** válasza:
az én párom pl a kapcsolatunk elején sokkal sértődékenyebb volt, nagyon sűrűn, most már elég ritkán jön nála elő.
2010. júl. 6. 06:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálunk pont fordítva van, én vagyok nőként a hangulatember. Nem tudok rajta változtatni, néha ok nélkül mufurc vagyok, de a párom már megszokta. Ő meg a nyugalom szobra. Nem is értem hogy csinálja, hogy soha nem indulatos.
2010. júl. 6. 08:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Számomra a szeretet az jelenti, hogy olyannak szeretem és fogadom el a páromat, amilyen. Ha hülye, akkor hülyének. NEm akarom megváltoztatni, mert az már nem ő lenne. Ha megváltozva jobban szeretnéd, nem szereted.

Most akkor imádod vagy nem?

2010. júl. 6. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!