Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok/viszonyuln...

Hogyan viszonyultok/viszonyulnátok a leszbikus vagy meleg rokonotokhoz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 21:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, mint korábban. Nem a beállítódását kell nézni, hanem, hogy milyen ember, és ő ettől még nem változik meg, ugyanaz az a jó ember marad.
2010. júl. 6. 19:47
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem leszbikus a lányom. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett rosszul, amikor elmondta nekem, annak ellenére is, hogy már korábban éreztem, tudtam, ezt egy anya megérzi. 23 éves volt, amikor megosztotta velem a titkát, előtte nem volt soha fiú barátja. Az én szemembe ugyanaz alány maradt, akire büszke voltam, amikor az oviban anyák napján gyönyörű képet rajzol, akire büszke voltam, amikor kisiskolásként versmondó és szavaló versenyeket nyert, aki kiváló sportoló volt, aki kitűnővel érettségizett, akikitűnőre diplomázott, érzékeny és intelligens, tisztelettudó, és értelmes, kiváló közösségi ember, jó barát, nagyon jó gyerek és testvér...és még sorolhatnám. A korábbi emlékeket, az egész életet, az ő jó tulajdonságait ez nem írja, és nem írhatja felül. Ez az ő dolga. Egy anya MINDENEKELŐTT boldognak szeretné látni a gyermekét,és ő bizony korábban nem volt boldog, én meg nem értettem, hogy miért. Később világossá vált számomra, hogy piszkosul nehéz volt neki egyedül ezzel a szörnyen súlyos titokkal felnőnie, és egyedül megkűzdeni azzal, hogy más, amikor a korabeli lányok állandóan pasikról, randikról, ésa fiúzásról beszéltek az osztályban, a kérdéseit és kételyeit, fájdalmait nem oszthatta meg senkivel. Most boldognak látom őt, ettől én is boldog vagyok,és így van ez rendjén.
2010. júl. 6. 19:58
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Aki most előttem szólt hozzá szépen leírta a véleményét és egyet értek vele. :)

Én is meleg vagyok és mondok egy példát: egy illető (nem egy, több is) barátilag nagyon szeretett. Nagyon jóban voltunk és mikor megtudtam róla, akkor megváltozott minden. Most már tudom, hogy nem volt igaz barátom, de én az előtt is UGYANAZ AZ EMBER VOLTAM, amikor még nem mondtam el neki és MOST IS UGYANAZ AZ EMBER VAGYOK. Tehát én nem változtam meg és hiába szeretett nagyon, most már elítél. Fölösleges továbbfejtenem, mindenki érti. Ez mind a MÉDIA és az emberekbe nevelt gyűlölet "gyümölcse".

2010. nov. 1. 17:20
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
úgyhogy nem zavarna és senkit sem zavarjon, mivel mindenki más és ezt tiszteletbe kell tartanunk. Ráadásul semmi közünk az életéhez! Úgy ahogy egy "meleg rokon" nem ítéli el a "hetero rokont" csak a nemi beállítottsága miatt, NE TÖRTÉNJEN MEG EZ FORDÍTVA!!!... 16/F
2010. nov. 1. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!