Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok/viszonyuln...

Hogyan viszonyultok/viszonyulnátok a leszbikus vagy meleg rokonotokhoz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 21:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
unokatestvérem biszexuális, hasonló kategória. Hogyan viszonyulok hozzá? Hát továbbra is ő a legjobb barátom!:)
2010. júl. 5. 22:07
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus pasi válasz: ha leszbi az nem zavar.....persze ami nektek izgató azt mi is fgadjuk el..
2010. júl. 5. 22:08
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Senki szexuális beállítottságához nincs közöm, ahogyan a szexuális szokásaihoz, életéhez, de általánosságban a döntéseihez sem. A szememben ettől nem lenne kevesebb, sem több. 23N
2010. júl. 5. 22:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm leszbikus. Attól még a legjobb bnőm marad!
2010. júl. 5. 22:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól. Mivel senki nem tehet róla, ez ellen nem lehet tenni, legfeljebb elnyomni az érzéseket és boldogtalanul élni, de az meg hülyeség és nincs értelme.
2010. júl. 5. 22:29
 16/24 anonim ***** válasza:
7%
Hát, emiatt nem utálnám ki, de nem keresném a társaságát. Sajnálom, egyszerűen úgy sem tudnék úgy a szemébe nézni ahogy kellene. Azonnal az jutna eszembe, hogy meleg, ami pedig abban az esetben ha nem tudnék róla nem zavarna. Szóval én sem mondom el nekik, hogy hetero vagyok, ő se mondja el nekem, ha meleg, nem érdekel. Tehát próbálnám kevesebbet keresni a társaságát, de tényleg nem utálnám és bunkó sem lennék. Tudom, hogy utáltok ezért a véleményemért, de ez van.
2010. júl. 5. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát amikor az egyik rokonom elmondta, hogy meleg, akkor kicsit csodálkoztam, de aztán annyira végülis nem, mert sejthető volt. Előtte is nagyon jóban voltunk, utána is ugyan így. Most már kevésbé, de nem ez miatt.
2010. júl. 5. 22:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok leszbikus, de "más" vagyok, ezért nekem aztán magas a tolerancia szintem.

20/L

2010. júl. 5. 22:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna.

Ő is csak ember!:)

2010. júl. 5. 23:14
 20/24 anonim ***** válasza:
97%

Engem sem zavarna:)

Persze akkor már igen, ha kiderülne egy ismerősömről hogy leszbikus, és rám akarna mászni...

22L

2010. júl. 6. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!