Két év után sem tudom elfelejteni?
Két éve derült ki,hogy Apám megcsalta anyum 10 éven keresztül, aztán úgymond "lecserélt" minket es felénk se néz azóta. Már igazából nem fáj. Viszont mikor pl részeg vagyok alkalom adtán,mindig síró rohamot kapok,mint valami 4 éves.
Eddig míg frissvolt az "esemény" mindennap gondoltam a szitura, valamint a miértre.
Mostmár csak hetente juteszembe alapjáraton, de vannak hűvösvölgyeim. Mintpl az utóbbi hét mikor mindennap.
Már nem sírok azután mert becsapott, meg le sem szar.
Viszontnagyon idegesít, hogy gondolok rá.
Ez még a feldolgozási folyamat vajon? Vagy ez a go dolat egész életemben elfog kísérni?
Kedves utolsó!
Hol írom azt hogy csak ő a hibás?
Ebben a szituációban viszont igen.
Azért mert megromlott a házassága, a gyerekeit bünteti "bezzeg mikor ellopták a telefonját tudott hívni" hivtam, mert elloptak a telom, es o fizette meg a szamlat. Gondoltam nem akarom feleslegesen fizesse.
Ugy nem vette eszre anyam,hogy apam allitolag kulfoldon dolgozott.
A masik. Tudom egy kapcsolathoz ketember kell. De egyszeru: "nem vagyok mar boldog veled, elakarok valni". Nem keresek egy 3 gyerekes anyukat akinek a gyerekeit vigan nevelem, es a sajatommal nem torodok.
Tehát ez itt ami a nagy lenyeg. 23 eves vagyok, tul tudok lepni azpn ha elvalnak mikor 13 vagyok. De azt hogy engem latogatott evente 5-szor...aztan mondta kulfoldre megy, de a masik nohoz ment. Na azt nem tudom mai napig se megerteni, hogy lehet valaki ennyire gyava.
Mégegy szó. Az én anyám nem hülye, csakhogy tisztázzam a megjegyzésed. :)
Csak tudod van őszinte szeretet es tisztelet. :D amitnem mindenki ad meg a masiknak. :D
Ennyi erővel akkor te is egy hulye naiv no vagy aki var arra mikor valik majd el a pasi akivel 6 eve van egyutt.
Olvasd el ankerdest es ertelmezd ujra. Nem arra voltam kivancsi mi anyukamrol a velemenyed. Meg mindig nem erted a lenyeget.
A gyerekemet nem hagyom el a pinaert. Remelem anincs te draga parod okosabb, es nem fog elhagyni senkit erted, aki arra nem kepes hogy egy szingli pasival jojjon ossze, hanem attol erzed magad buszkenek, hogy mast nezel hulyere, es az en anyam is lehulyezed.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!