Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor jobb közölni a szüleimme...

Mikor jobb közölni a szüleimmel, hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés

Leszögezem, nem vagyok tini, felnőtt vagyok, dolgozok, ahogy a párom is. A helyzet az, hogy a szüleimet szerintem sokkolná ha megtudná, mivel nem is ismeri rendesen a páromat, fél éve vagyunk együtt. Megtartjuk a babát ez biztos, de nagyon félek mit szólnak majd anyuék, főleg apukám.

Most vagyok a 8. héten, és annyira el szeretném mondani nekik, de nem tudom ilyenkor kéne-e, vagy várjunk még vele ?

2019. ápr. 20. 22:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%
Én még azt is el tudom képzelni, hogy ez jobban összekovácsolja a családot. Lehet, hogy ez egy új kezdet.
2019. ápr. 21. 10:01
 22/30 anonim ***** válasza:
94%

Még szép hogy sokkolja. Elég jelentős esély van rá,hogy egy év múlva náluk kötsz ki a gyerekkel,és ezt nem rosszindulatból mondom .

És nem is ismerik rendesen a párod,az egy dolog,de ti sem ismeritek egymást . Őszintén,minden rosszindulat nélkül kérdezem,mi járt a fejetekben,amikor úgy döntöttetek 4 hónapos kapcsolatban gyereket csináltok ?

2019. ápr. 21. 10:26
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
Hű, én 2 év után sem ismerem a párom teljesen... aki meg azt mondta majd ez összekovácsolja a családot... 😂😂 hát az egy mesevilágban él.
2019. ápr. 21. 10:28
 24/30 anonim ***** válasza:
84%
Jövő hét utáni pénteken dél körül.
2019. ápr. 21. 10:36
 25/30 anonim ***** válasza:
84%

23

Jobbat mondok. 9 év után is tud meglepetést okozni a férjem.

2019. ápr. 21. 10:50
 26/30 anonim ***** válasza:
51%
Kinek kell jobban ismernie a párját a szüleidnek vagy neked?Magyar a párod miért sokkolná a szüleidet nem is értem?En a menyemet egyszer láttam és másodjára,amikor esküdtek.Még sem sokkolt semmi,mert nem az én életem hanem a gyerekemé.
2019. ápr. 21. 11:10
 27/30 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, hogy van-e erre megfelelő alkalom, hiszen ilyen kapcsolat esetén természetes, hogy sokkolja majd őket a bejelentés. Én 10 éves kapcsolatba vállaltam a férjemmel gyereket és az egyébként mindig harmónikus viszonyunkat azért átmenetileg megváltoztatta a dolog, csak ugye 10 évvel a hátunk mögött a férjem egy vállrándítással lerendezte, és mondta, hogy fel volt rá készülve, hogy néha nem leszek önmagam.

Ezt egy pár hónapos kapcsolatnál nem tudom elképzelni sajnos.

2019. ápr. 21. 12:26
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Szinte alig ismeritek egymást,kicsit hamar ment.Ha megszületik a gyerek,azután mi lesz?A párod tudd rátok vigyázni?
2019. ápr. 21. 13:16
 29/30 anonim ***** válasza:
30%

Olyan okos itt mindenki, még jó, hogy a kapcsolat gyerekvállalás előtti időtartama határozza meg, mikor fognak szétmenni...

10-20-30 év után is válnak el emberek, nem jelent semmit.

Ugyanúgy lehet szar, és jó kimenetele is.

6 éve tartott a kapcsolatom, mikor terhes lettem. Tervezett baba volt. (Anyám kicsit kiakadt először, de aztán elfogadta, nem volt választása.)

Aztán évek ide, vagy oda, 3,5 éves volt a gyerek, mikor szétmentünk. 10 év után.

Majdnem 3 év telt el, mikor a 3 hónapos kapcsolatomban pozitív tesztem lett. Egyetlen pillanatra sem került szóba az abortusz.

Mikor kiderült a család számára, persze voltak durva megjegyzések, stb, de vállaltam, nem érdekelt. 3 éves lesz idén, a legkisebb meg 1.

Ha a kérdező és a párja egyszer szétmennének, az nem azért lesz, mert korán jött a gyerek...

A 12 hetet szerintem is várd ki, de mondjuk ha apukádtól tartasz jobban, lehet, inkább anyudnak mondd el előbb külön, aztán együtt megbeszelitek, hogy apuval hogy közöld...

2019. ápr. 21. 17:46
 30/30 anonim ***** válasza:
71%

Kis fejmosást fogsz kapni, ez várható.

Legalább keresel annyit, hogy most el tudd tartani magadat?

2019. ápr. 21. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!