Mikor jobb közölni a szüleimmel, hogy várandós vagyok?
Leszögezem, nem vagyok tini, felnőtt vagyok, dolgozok, ahogy a párom is. A helyzet az, hogy a szüleimet szerintem sokkolná ha megtudná, mivel nem is ismeri rendesen a páromat, fél éve vagyunk együtt. Megtartjuk a babát ez biztos, de nagyon félek mit szólnak majd anyuék, főleg apukám.
Most vagyok a 8. héten, és annyira el szeretném mondani nekik, de nem tudom ilyenkor kéne-e, vagy várjunk még vele ?
Még szép hogy sokkolja. Elég jelentős esély van rá,hogy egy év múlva náluk kötsz ki a gyerekkel,és ezt nem rosszindulatból mondom .
És nem is ismerik rendesen a párod,az egy dolog,de ti sem ismeritek egymást . Őszintén,minden rosszindulat nélkül kérdezem,mi járt a fejetekben,amikor úgy döntöttetek 4 hónapos kapcsolatban gyereket csináltok ?
23
Jobbat mondok. 9 év után is tud meglepetést okozni a férjem.
Nem tudom, hogy van-e erre megfelelő alkalom, hiszen ilyen kapcsolat esetén természetes, hogy sokkolja majd őket a bejelentés. Én 10 éves kapcsolatba vállaltam a férjemmel gyereket és az egyébként mindig harmónikus viszonyunkat azért átmenetileg megváltoztatta a dolog, csak ugye 10 évvel a hátunk mögött a férjem egy vállrándítással lerendezte, és mondta, hogy fel volt rá készülve, hogy néha nem leszek önmagam.
Ezt egy pár hónapos kapcsolatnál nem tudom elképzelni sajnos.
Olyan okos itt mindenki, még jó, hogy a kapcsolat gyerekvállalás előtti időtartama határozza meg, mikor fognak szétmenni...
10-20-30 év után is válnak el emberek, nem jelent semmit.
Ugyanúgy lehet szar, és jó kimenetele is.
6 éve tartott a kapcsolatom, mikor terhes lettem. Tervezett baba volt. (Anyám kicsit kiakadt először, de aztán elfogadta, nem volt választása.)
Aztán évek ide, vagy oda, 3,5 éves volt a gyerek, mikor szétmentünk. 10 év után.
Majdnem 3 év telt el, mikor a 3 hónapos kapcsolatomban pozitív tesztem lett. Egyetlen pillanatra sem került szóba az abortusz.
Mikor kiderült a család számára, persze voltak durva megjegyzések, stb, de vállaltam, nem érdekelt. 3 éves lesz idén, a legkisebb meg 1.
Ha a kérdező és a párja egyszer szétmennének, az nem azért lesz, mert korán jött a gyerek...
A 12 hetet szerintem is várd ki, de mondjuk ha apukádtól tartasz jobban, lehet, inkább anyudnak mondd el előbb külön, aztán együtt megbeszelitek, hogy apuval hogy közöld...
Kis fejmosást fogsz kapni, ez várható.
Legalább keresel annyit, hogy most el tudd tartani magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!