Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor jobb közölni a szüleimme...

Mikor jobb közölni a szüleimmel, hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés

Leszögezem, nem vagyok tini, felnőtt vagyok, dolgozok, ahogy a párom is. A helyzet az, hogy a szüleimet szerintem sokkolná ha megtudná, mivel nem is ismeri rendesen a páromat, fél éve vagyunk együtt. Megtartjuk a babát ez biztos, de nagyon félek mit szólnak majd anyuék, főleg apukám.

Most vagyok a 8. héten, és annyira el szeretném mondani nekik, de nem tudom ilyenkor kéne-e, vagy várjunk még vele ?

2019. ápr. 20. 22:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem,előbb a párodat kellene jobban megismertetni a szüleiddel.

Az előttem szólókkal egyetértek várd ki a babahordás kritikus időszakát.

Jó egészséget kívánok nektek!

2019. ápr. 21. 05:50
 12/30 anonim ***** válasza:
70%

Én 26 éves vagyok, természetesen külön élek szüleimtől, párommal 1,5 éve élünk együtt, szóval abszolút nem volt aggasztó a helyzet, mégis úgy éreztem januárban mikor el kiderült mintha kb 3 éves lettem volna és el kell mondanom hogy valami nagyon rosszat csináltam. Nem tudom miért :D én is várni akartam 12. Hétig de kb. 7 héten voltunk náluk vendégségbe és egyszerűen kitört belőlem. Beszélgetés közben egyszer csak felikialtottam hogy “terhes vagyok”.

Ugyanígy féltem mint most te, aznap csak annyit kaptunk hogy “örülünk de kell ez már most? Jól atgondoltátok? Egy gyerek nagy felelősség... meg házasok se vagytok stbstb”

Két hét múlva már kisbaba ruhákkal vártak otthon és nyoma sem volt a múltkori kritikának, meg a hasamat is simogatta anyám.

Én elmondanám nekik a helyedben, biztos sokkolni fogja őket de egy unokának végül mindenki örül.

2019. ápr. 21. 06:52
 13/30 anonim ***** válasza:
23%
Nem a terhesség a tragédia, hanem ha szétmentek mindezek után.
2019. ápr. 21. 06:56
 14/30 anonim ***** válasza:
32%
Várj még minimum 12 hétig akkor mond el.
2019. ápr. 21. 07:03
 15/30 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy felnőtt vagy nem kor és munka kérdése.

Vidd haza a párod, mutasd be minél hamarabb. A terhességet 12.het után szoktak elmondani. Én közeli csaladtagnak hamarabb is elmondanàm.

Fél év után valóban necces a dolog, egy baba érkezése több éves, stabil kapcsolatokat is tönkre tehet. De pont ez az, hogy egy hosszú kapcsolat sem garancia. Reméljük nálatok jól sül el.

2019. ápr. 21. 07:31
 16/30 anonim ***** válasza:
60%

Nekem speciel nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, így nem is volt kérdés hogy a pozitív tesztet is elmondtam nekik.

De ha megnyugszol inkább mond el.

2019. ápr. 21. 07:59
 17/30 anonim ***** válasza:
66%
2 hónapos terhes vagy, fél éve vagytok együtt. Szóval, 4 hónapos kapcsolatba gyereket csinálni mertél, de elmondani anyádéknak nem. Felnőttség... Az.
2019. ápr. 21. 08:01
 18/30 anonim ***** válasza:
57%
Azért félsz mert egy bizonytalan kapcsolatba sikerült egy "baleset" baba. Tudod hogy mit fognak mondania a szüleid. Azt is tudod, hogy igazuk lesz. Csupán csak emiatt félsz. DE ha már voltál olyan felnőtt hogy csinálj egy gyereket és úgy döntöttél meg is tartod, legyen vér a pucadba állj oda és mond el
2019. ápr. 21. 08:26
 19/30 kikkina88 ***** válasza:
21%
En mikor pozitivat teszteltem, nem is volt kerdes h elmondjuk e szuleimnek meg anyosomeknak. Ez nem lehet kerdes.
2019. ápr. 21. 08:45
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

Ilyen jellegű várandóságot tök mindegy, hogy mikor közölsz, ki fognak akadni. féléves kapcsolatba gyereket vállalni...így sikerült. Biztosítsd őket, hogy megoldjátok, megoldod akár egyedül is, nem számítasz a támogatásukra, nem a nyakukra vállalod, tudod te is és a párod is vállalni a következményeket.

Ez a te döntésed, nekik nincs beleszólási joguk. Joguk van kifejteni a véleményüket, biztos meg is fogják tenni, neked meg jogod van nem figyelembe venni.

2019. ápr. 21. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!