Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenne valakinek ötlete, hogy...

Lenne valakinek ötlete, hogy ezen hogyan legyen túl?

Figyelt kérdés
Betöltöttem a harmincat, még korábban otthagytam az állásom, hogy visszairatkozhassak az egyetemre. Az államvizsga előtt állok, olyan helyen ahol nevetve kiszórják a létszám több mint felét. Minél hamarabb dolgozni szeretnék újra, de a gyűlölet velem szemben egyre erősebb a családban. Nem gyógyítható hatalmasodnak el rajtam. Szeretnék zseni lenni, nem tudok.

2019. ápr. 12. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Három diplomás. ☺ De továbbra is értelmetlen amit írsz. A betegség szót meg bárhová illeszthetem a kérdésedbe, nem jön ki értelmes mondat. Nagyon szívesen segítenénk neked, de ha nem tudod magyarul megfogalmazni akkor keress gondolatolvasókat vagy látnokokat. Itt a csoportban nem nagyon van ilyen.
2019. ápr. 15. 12:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem várok tőled! Ez a lényeg, a felfogásoddal neked van gondod. Nem lehetsz egy született kódfejtő, ha alap mondatokkal nem birkózol meg. Fentebb, véleményükkel együtt kifejtették mondandóikat azok akik megértették amit kérdeztem. Remélem te is olyan vagy akinek vagy igaza lesz és sikerül másokat aláznia vagy felrobban dühében. Sok sikert! 😁
2019. ápr. 16. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, akinek itt gondja van a mondatokkal, az te vagy. Nem a válaszoló...
2019. ápr. 16. 16:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez egy 4. diploma! Nem gyógyítható betegségek! :)
2019. ápr. 27. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!