Ha férfia vagy: Kit tartasz unalmas nőnek? Milyen legyen egy nő?
Én az ilyen hibakereső, kritizáló, játszmázó, kötekedő nőket rühellem a belemből, akik képesek minden szarból ügyet csinálni, örök békétlenek, taktikáznak, játszmáznak, nem lehet velük őszinte az ember és nem adhatja önmagát. Akikkel olyan az együtt töltött idő, mint valami vizsgafeladat.
Na ha ilyenekbe botlok, akkor tessékelem kifelé őket az életemből. Meg az ilyen rigolyásokat is. Egyik másikna már beszóltam, hogy "na most már értem, hogy miért nem volt eddig hosszú kapcsolatod és gyereked sincs, pedig 40 elmúltál".
Akikből a fentiek hiányoznak, akik képesek arra, hogy egy párkapcsolatot igazi szövetségként éljenek meg, ahol a felek valóban egymás társai és mindenben támogatói, azokat tartom jó nőnek (de férfiban is ez a beállítottság a helyes út, úgy vélem).
"Én az ilyen hibakereső, kritizáló, játszmázó, kötekedő nőket rühellem a belemből, akik képesek minden szarból ügyet csinálni, örök békétlenek, taktikáznak, játszmáznak, nem lehet velük őszinte az ember és nem adhatja önmagát. Akikkel olyan az együtt töltött idő, mint valami vizsgafeladat."
Detto
Sajnos nekem is volt már "szerencsém" ilyenhez :(
8! No igen.
1-s voltam.
Volt olyan nő, aki első randin cipőboltba hívott magával és mutogatta, hogy milyen cipőket fog venni a kis Márkójának........
A humor! Egy nõ legyen olykor éretlen, laza és dilis, mint a férfiak!
Ha egy nõvel nem tudok jókat nevetni, akkor az már halott ügy! Az ilyen maximum üríteni jó csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!