Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, mert már ez...

Ti mit tennétek, mert már ez unalmas, idegesítő?

Figyelt kérdés

Van két családi vállalkozásunk, amit igazán szüleim és tesóm meg én visszük. Tesóm párja 20eve van a családban, az én barátnőm 5.eve..mégis ő tőle szinte elvárják hogy több munka esetén segítsen. Míg a tesóm barátja évi 2x segít (fa vágás meg disznóvágas),de ezekből ők is kapnak. Ő neki nem teszik a megjegyzéseket h miért nem segít..

Barátnőm 2helyen dolgozik és tőle meg ha esetleg előbb elmegy mint vegeznenk a munkával, vagy nem tudja úgy alakítani a munkáját h segíteni tudjon, mennek rá a megjegyzések..

Ilyenek például hogy, amikor munka van még a család sincs ott h segítsen, de a haszon ugyanúgy kell nekik..

Tesóm azt hiszi hogy ha összejön több munka,hogy csak ő dolgozik a másik alszik addig..szóval mártírkodik, sajnáltatja magát

2018. okt. 31. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Összehívnám az egész családot, leültetnék mindnekit és elmondanám amit leírtál.
2018. okt. 31. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros. Ki tesz megjegyzéseket rád? Tesód vagy a szüleid?

" Ő neki nem teszik a megjegyzéseket h miért nem segít.." Tesód is kap megjegyzéseket a szülőktől? Esetleg tőled is??

2018. okt. 31. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés már volt pár hete.
2018. okt. 31. 10:31
 4/5 A kérdező kommentje:

3as, nem tudom, ha volt is nem az én kérdésem.

Tesóm és anyu teszi a megjegyzéseket barátnőmre h ha nem tud úgy segíteni, holott tesóm barátja szó szerint nem foglalkozik azzal hogy besegitsen, és ezért nem tesz rá senki megjegyzést.

2018. okt. 31. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor tesóddal és anyukáddal beszélj, nyugodt körülmények között, nem veszekedve, hogy neked ez rosszul esik, főleg azért, mert nem is igaz.

Személyes véleményem, hogy tök gáz, ha valaki a gyereke párjában ingyen munkaerőt lát. Persze egy család segíti egymást, de nyilván mindenkinek a saját feladata, munkája az elsődleges. Meg a barátnődnek talán a saját családjában is kell segítenie.

2018. okt. 31. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!