Ti hogy éltétek meg az otthonról való elköltözést? Hány éves korban történt meg? Mennyit látogattatok haza?
19 évesen költöztem el otthonról egy másik városba, egyetem/munka miatt, eleinte hetente/kéthetente jártam haza, aztán 20 évesen férjhez mentem, de utána is igyekeztem minél gyakrabban meglátogatni a szüleimet és a testvéreimet, átlag havi egyszer-kétszer. Ha ugyanabban a helységben élnénk, talán naponta/kétnaponta is beugranék hozzájuk. :) Persze telefonon és interneten is tartjuk a kapcsolatot.
Én elég pozitívan éltem meg az önállósodási szakaszt, igaz, magányos és elhagyatott nem voltam egy napig sem (aktív társasági élet, az egyik legjobb barátnőmmel laktam egy szobában a kollégiumban, ott volt a párom, rokonok is a városomban), viszont ami az anyagiakat illeti, sokáig nem volt könnyű dolgom. De sokat fejlődtem az elmúlt 7 évben minden téren és most úgy érzem, készen állok még nagyobb kihívásokra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!