Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja a volt férjem...

Miért gondolja a volt férjem h takarítónőt hívni az a megoldás?

Figyelt kérdés

Szóval kicsit nyakatekert a dolog. A férjemmel válunk, de még egy darabig együtt élünk, technikai okokból. Tegnap elém állt h rakjak rendet, mert hétfőn jönnek a takarítók, ill. hozzá tette h ő nem viseli ezt az állapotot és a gyereknek is azt kell látnia h rend van. Két éves a fiunk, a legnagyobb kihívás felszedni mindent a földről és az asztalokról, utána porszívó, felmosás, portörlés.....ami nekem már nem gond, mert az egy fél óra, ha sikerült mindent a helyére raknom, beleértve a férjem cuccait is. Az is kellemetlenül érint h szinte lekoszosozott, pedig rá is takarítani kell egyenlőre, amibe ő nem vesz részt. Jó, persze, jönnek majd a válaszok h mit érdekel már, de azért nem akarom h a fiamnak majd később azt mesélje, h az anyja........

Úgy gondolom, h mivel nem tudja miből áll a takarítás, azt hiszi majd parancsszóra összepakolok és utána felügyelem a takarítókat. Vélemény??? Rá lehet valahogy ébreszteni szerintetek?

2010. júl. 4. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És ha azok a takarítók ellopnak valamit? Szerintem be se szabad engedni! Amíg a lakás közös.addig a te beleegyezésed nélkül oda nem mehet takarító. Ne keress kifogást az energiádra való hivatkozással, állj a sarkadra, ne légy nyuszi! Ne félj a volt férjedtől, nem a főnököd, egyenrangúak vagytok!
2010. júl. 4. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát én ezen egy percet se bosszankodnék, szépen közölném a tényt, hogy én ugyan nem maradok itthon a takaritók kedvéért, ha akarja, maradjon, téged nem zavar. És el se pakolnék. Aztán majd ő megoldja biztosan, hiszen az ő ötlete volt.

Ennyi.

Neked nincs szavad a házadban???

2010. júl. 5. 08:24
 13/14 A kérdező kommentje:

nem vagyok nyuszi, mindösszesen csak nem igazán tudtuk idáig se megbeszélni a dolgokat, mondom, aztán mintha a falnak beszélnék, most is kifejtettem ezzel az aggályaimat, de mondhatom, hisz ő fel se fogja mit jelent kitakarítani, ill. rendet tartani magunk után....aláírom, hülye vagyok h idáig megcsináltam, mert láss csodát ez a vége, h én vagyok a koszos és rendetlen, ő meg a segítőkész aki kihívja a takarítókat. Nem vitáztunk csak úgy mondta, h milyen jó ötlete van és amit ő kitalál az persze mindig fantasztikus.....általában ráhagyom mostmár a hülyeségét, de nem veszek benne részt!

Valamilyen szinten igazatok van, h ne pakoljak el utána, de én is itt élek és a gyereknek is az az érdeke, h ne járjunk derékig mocsokban. Egyenlőre nem tudunk költözni, de már megvan h hova és h megközelítőleg mikor.

Köszönöm, h megerősítettetek benne, h ez nem teljesen százas dolog......mert végülis mindig az van h az ő szava áll az enyémmel szemben, a családjaink meg mindig a vérüket támogatják akár mekkora baromságot mond!

2010. júl. 5. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Felesleges összepakolnod jobban, mint ahogy alapból tennéd. Kit érdekel, hogy mit gondolnak a takarítók? Nyilván máshova is azért hívják őket, mert rendetlenség, kosz van. Láttak már nagyobb dolgokat, mint amik nálatok lehetnek akár a legrosszabb állapotban is.
2010. júl. 5. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!