Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet bizonyítani, hogy...

Hogy lehet bizonyítani, hogy ő a gyerek apja?

Figyelt kérdés
Egy szexkapcsolatból lettem terhes, de ő hallani se akar róla, hogy megtartsam, de úgy döntöttem meg fogom tartani. Azt akarom, hogy fizessen gyerektartást, de hogyan lehet bebizonyítani, hogy ő az apja? Gondolom dns vizsgálatba se akar belemenni.
2019. márc. 23. 12:20
1 2 3 4
 31/39 Nyücü ***** válasza:
48%

Szerintem meg ha egyedül akarod felnevelni , ne kényszeritsd rá a pasit.

Ha pedig ezt bevállaod ne kérj gyerektartási díjat mert te akartad egyedül.

2019. márc. 23. 23:44
 32/39 anonim ***** válasza:
69%
Kamu
2019. márc. 23. 23:55
 33/39 anonim ***** válasza:
19%

Itt csak sok guminélkül szexelni akaró pasi válaszolgatott neked kérdező:D

Jó ám levenni a gumit, érezni a nőt, aztán onnantól is beleszólnának, hogy szedessen ki valamit a testéből, ami miattuk került bele, mert bizony az nekik pénzükbe kerülne hosszútávon, ha benne maradna..

Szerencsére a jogalkotók értelmesebbek és nem elfogultak(már), ezért az abortuszról csak a nők dönthetnek, arról meg mindkét fél, hogy akarnak e védekezni, vagy sem.

Ha a férfi nem húz gumit/nem kötteti el magát, akkor ő nem védekezett!

A védekezés nem egy fél felelőssége, hanem mindkettő gondoskodjon a saját testének védelméről külön módszerrel, csak így lehetséges, hogy nem lesz gyerek.

Ha csak az egyik fél használ fogamzásgátló módszert, akkor csak az nem akar gyereket.

Az lenne a normális, ha a pasik gumiban szexelnének/elköttetnék magukat, vagy valami csudijó férfi fogamzásgátlót szednének, a nők pedig tablettáznának vagy más módszerrel védekeznének.

Úgy látszik, hogy amíg az abortusz legális a gyerektartás elkerülhető vagy nevetségesen alacsony, nem fog megindulni a férfi fogamzásgátlók elterjedése..

Tökmindegy, hogy a nő védekezett e vagy sem, mert ő a saját vaginájáért felel, a férfinak a saját spermájáról kell gondoskodnia minden együttlétnél. Egy fogamzásgátló módszer egy embert véd. Akik egyet használnak, azok ráhagyatkoznak a másikra, így nem vonhatják felelősségre őket, ha az övék befuccsol. Ahogy én sem piszkálom a pasit, mert pancser volt és kiszakadt a gumi, ő sem piszkálhatja a nőt, ha az ő módszere fuccsolt be.

Annyi a különbség, hogy mindenképp a nő szív, akkor is, ha az ő módszere mondott csődöt és akkor is, ha a pasi. Ellenben, ha mindketten használnának valamilyen fogamzásgátlót, senki sem szívna..

2019. márc. 24. 13:26
 34/39 anonim ***** válasza:
80%

Nem, én nő vagyok és úgy válaszoltam neki. :) Megkérdeztem hogy ha a pasi nem is védekezett, pl. gumi, és a nő így is belement a szexbe, mert nyilván nem akart gyereket, akkor ő is védekezett valahogy. Pl. gyógyszerrel. Ha nem, és így is magába engedett egy fickót, akkor miért CSAK a pasi a hibás, aki "ha felcsinálni feltudta fizessen gyerektartást is" a kérdező szerint? :)

Szerintem ez nem fair. A pasi hibás volt, egy segg*** hogy nem védekezett, most issza a kárát mert a csaj nem veteti el. De a nő ugyanannyira hibás, nem vonható ki a felelősség alól, hogy "jujj szegény csajszi, hát nem teherbe esett? Igaz, nem követelte a pasin hogy húzzon gumit, tabit se szedett, hanem csak úgy élvezetből elszexelgettek, na de akkor is :OOO" Így most a gyerek apa nélkül nő fel, a pasi meg szenved a nem akart gyerektől.

2019. márc. 24. 13:50
 35/39 anonim ***** válasza:
43%
Írnak itt nők, lányos-fiús anyukák. Az a baj, hogy a nők védekezése nem látható, bármit mondhatnak. Ezzel szemben a férfié igen. Sajnos így járt a keresztfiam. Hazudott a kislány, és most pénzt követel, mert nem veteti el, illetve férjet szeretne, pedig megbeszélték, hogy kellemes pásztoróra semmi több. Persze, lelki válságban van a fiú is, de hallani sem akar gyerekről.
2019. márc. 24. 15:15
 36/39 anonim ***** válasza:
71%
35-ös, nagyon sajnálom a keresztfiadat. Egyértelmű, hogy férjfogásról van szó, mélységesen elítélem az ilyet. És nem "gumit nem húzó" férfi vagyok, hanem nő, és soha nem tettem volna ilyet.
2019. márc. 24. 16:15
 37/39 anonim ***** válasza:
47%

Aki nem húz gumit férfi létére, egyszerűen ostoba/hiszékeny.

Mintha pisztolyt fognának rá, és azt mondanák vaktöltény van benne. Hülye aki elhiszi, vagy bízik benne, hogy a 97 százalék része és nem a maradék 3 százaléké, ezért kell mindkét félnek védekeznie, nem csak az egyiknek. Különben oroszrulett a dolog.

A nő is hibás( ha nem akart gyereket), viszont onnantól, hogy a gyerek megfogant, a nő mindenképp szív, ugyanis az abortusz durva dolog, örökbe adni is az, egyedülálló anyának lenni vagy kikényszerített kapcsolatban élni dettó. Innentől kezdve bármelyiket választja, valahogy szívni fog, hadd válasszon olyat, amelyiket a leginkább el tudja viselni.

Sajnálom a fiad, hogy a tehenet varázsbabra cserélte, de ez várható volt.

Ha a nő védekezett, de a pasi nem, akkor az nem a nő hibája, hogy gyerek lett, talán annyiban, hogy egy gumi nélküli farkat engedett magába.

Nekem az jön le egyébként, hogy egyik sem akart gyereket, nem védekeztek, csak megszakítással(amit gondolom a pasi erőltetett) és mindenki a pasit mentené fel, hogy” jajj szegény a csajod nem megy abortuszra, mint ahogy az a dolga lenne”, ez felb..ta a nő agyát, ezért írta, hogy felcsinálták.

A fizessen meg teljesen normális, minden gyereknek jár, nem a nőnek!

Aki volt már abortuszhelyzetben, biztosan tudja, hogy egészen megváltoztatja az embert, ha tudja, hogy egy élet kezdődött el benne, és rajta áll, hogy megszakítja e a folyamatot, vagy sem. Terhesen mást gondol az ember az abortuszról, mint kívülállóként.

2019. márc. 24. 18:15
 38/39 anonim ***** válasza:
60%

"Ha a nő védekezett, de a pasi nem, akkor az nem a nő hibája, hogy gyerek lett,"

Akkor az a legkevesebb hogy elveteti. :) Ha egy pasi erőlteti a gumi nélküli szexet, és te belemész, tehát nem erőszak történik, akkor a nő ugyanolyan hibás. Aki nem akar gyereket, arra nem lehet rábeszélni a védekezés nélküli szexet, kivéve ha megerőszakolnak. :) De a kérdező csak simán szexpartnert tartott fenn védekezés nélkül.

2019. márc. 24. 18:50
 39/39 anonim ***** válasza:
31%
Krisztinka55 ?
2019. márc. 24. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!