Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet bizonyítani, hogy...

Hogy lehet bizonyítani, hogy ő a gyerek apja?

Figyelt kérdés
Egy szexkapcsolatból lettem terhes, de ő hallani se akar róla, hogy megtartsam, de úgy döntöttem meg fogom tartani. Azt akarom, hogy fizessen gyerektartást, de hogyan lehet bebizonyítani, hogy ő az apja? Gondolom dns vizsgálatba se akar belemenni.
2019. márc. 23. 12:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
73%

A szexhez valóban két ember kell, de ahhoz, hogy gyerek legyen vagy sem, ahhoz szerinted elég a te döntésed? Szánalmas ez a gondolkodás, és felelősségteljes szerinted?

Add örökbe, és szülj akkor ha az apával is megbeszéled!

2019. márc. 23. 13:50
 22/39 anonim ***** válasza:
84%
Jó hosszú szexkapcsolat volt, annyi szent. Arra számíthatsz, ha ráerőlteted a gyereket, mindkettőtöket utálni fog. Egy ilyen döntést két embernek kell meghozni. Ha megtartod alapállásból három ember életét cseszed el.
2019. márc. 23. 14:00
 23/39 A kérdező kommentje:
A 13-as válaszoló írta,hogy esélyem sincs rendes kapcsolatra, arra írtam, hogy előtte 4 éves kapcsolatom volt. Nem a szexkapcsolat 4 éves.
2019. márc. 23. 14:06
 24/39 anonim ***** válasza:
84%
Hogy estél teherbe?
2019. márc. 23. 14:09
 25/39 anonim ***** válasza:
72%
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
2019. márc. 23. 14:11
 26/39 anonim ***** válasza:
87%
Az meg akkor lenyegtelen. De ugyesen kerulod a kerdest hogy vedekeztetek.
2019. márc. 23. 14:21
 27/39 anonim ***** válasza:
52%
Haha 4 éves kapcsolatból nem, de alkalmiból azonnal terhes lettél! Biztos van mit a tejbe aprítani a szexpartnernek.
2019. márc. 23. 14:22
 28/39 anonim ***** válasza:
86%
Úgy látszik a kérdező itt van és válaszolgat, de azt nem árulja el hogy volt képes a pasi teherbe ejteni, hogyha ő egyszer védekezett (gumi, spirál, tabi stb..) :D Mert ugye védekezett a leányzó...
2019. márc. 23. 14:28
 29/39 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem védekezni 2 embernek kell, és dönteni a gyerek sorsáról is szintén mindkét embernek. Nem bírom az olyanokat, akik gyerektartásra akarják kényszeríteni a másik embert, aki nem is akar gyereket. Most vagy neveld fel teljesen egyedül, támogatás nélkül, vagy vetesd el, de ne tedd emiatt tönkre egy másik ember életét, legyen már ennyi tisztesség benned.
2019. márc. 23. 22:58
 30/39 anonim ***** válasza:
78%
Biztos, hogy egy apajelölt van?
2019. márc. 23. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!