5 hónapos kislányunk van, szerintetek a párommal szakitsunk?
Heti 40 órát dolgozik elhiszem hogy fárasztó,de itthon semmit nem segít. Néha elveszi a kicsit de itthon mindent én csinálok, persze ez a nő dolga, 5 hónapos kisbaba mellett. De jól esne ha kicsit ő is segítene. Úgy bánik velem mint egy k-val csak kielegiti a szükségleteit aztán megy a dolgara.. Egy nap nem telik el hogy ne menjen el valahova nélkülünk. Én meg.persze a 4 fal között a kicsivel, annyi hogy sétálni járok vele a városba, vagy leugrok vele az üzletbe. O most is a haverjaval van melóba is jól érzi magát.. Szinte kikapcsolodik, szokta mondani. Neha megüt, leköpköd. És szó szerint elvarja, hogy szerelmes legyek. Persze van oka hogy még mindig vele vagyok. A kislányom és amikor nem veszekszunk elég jó vele. De a kapcsolatunk 70%-a veszekedesbol all. Kérlek adjatok valami tanácsot.
A helyesírásert bocsi, csak sietek meg a kislányom játszik
Azért tűri el, mert imádja.
Imádja, ha megverik. Imádja, ha az erős, tesztoszterontól fortyogó férfi felülkerekedik rajta és megmutatja ki a főnök.
Nem hogy eltűri... Kiprovokálja.
És ez mindkettejüknek jó. Mindkettejüknek megvan az egyértelmű szerepe. A keménykezű, hirtelenharagú férfi, és az ártatlan, törékeny nő. Ez a nemek rendje, mióta ember az ember. Ezért működnek ezek a kapcsolatok évtizedekig.
És pont ezért vannak halálraítélve 1-2 év után azok a kapcsolatok, ahol ezekből a szerepekből kilépnek. Például csak a nő dolgozik, vagy ahol a férfi inkább romantikusabb, gyengébb, odaadóbb alkat. Olyankor rögtön beindul a női "agy", hogy "szeret, megbecsül, odaadó, sosem bánt, de mégsem igazi férfi...".
Jöhet a lepontozás a felháborodott asszonyoktól. :)
Mi is egy vadbarom mostohaapa mellett nőttünk fel, anyám meg még mentegeti is, és nem érti, hogy miért nem lettünk "normálisak ".
Máig ilyeneket mond, hogy a mostohaapám kijönne ám hozzám külföldre megcsinálni a padlómat, pl. Örülök, ha nem látom..A tönkretett gyerekkor mintha nem is létezett volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!