5 hónapos kislányunk van, szerintetek a párommal
szakitsunk?
Figyelt kérdés
Heti 40 órát dolgozik elhiszem hogy fárasztó,de itthon semmit nem segít. Néha elveszi a kicsit de itthon mindent én csinálok, persze ez a nő dolga, 5 hónapos kisbaba mellett. De jól esne ha kicsit ő is segítene. Úgy bánik velem mint egy k-val csak kielegiti a szükségleteit aztán megy a dolgara.. Egy nap nem telik el hogy ne menjen el valahova nélkülünk. Én meg.persze a 4 fal között a kicsivel, annyi hogy sétálni járok vele a városba, vagy leugrok vele az üzletbe. O most is a haverjaval van melóba is jól érzi magát.. Szinte kikapcsolodik, szokta mondani. Neha megüt, leköpköd. És szó szerint elvarja, hogy szerelmes legyek. Persze van oka hogy még mindig vele vagyok. A kislányom és amikor nem veszekszunk elég jó vele. De a kapcsolatunk 70%-a veszekedesbol all. Kérlek adjatok valami tanácsot.
A helyesírásert bocsi, csak sietek meg a kislányom játszik
Ja igen, és nem tudsz azért tenni hogy ne legyen feszültség, mert úgyis találni fog okot rá hogy bántson és a bántalmazások hatására Te is megváltozol. Mint írtam, anyám egy vidám nő volt amíg meg nem ismerte az apámat. Mi pár évesek voltunk, amikor skizofrén lett és onnantól elvágták, nem szeretett minket, teljesen érdektelenné vált irántunk. Jó, nem biztos neked is ilyen durva problémád lesz, de az tuti hogy valami mentalis betegség kialakul. Anyám minden évben befeküdt a pszichátriára és mi sem lettünk egészségesek. Figyu, ha akarsz beszélgetni írhatsz privátban. Pfffuuuj de undorító alak a te Férjed. És mivel "érdemled ki" a pofonokat?
2019. márc. 20. 20:50
32/54 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a összes választ! Nem ez a story sajnos nem kamu. Csak kicsi mellett ma nem volt időm válaszolni. A szüleimtol se láttam jobbat sajnos, talán ezért is tűröm, mert természetesnek tartom ezt az életmódot, de abban biztos vagyok rettegtem. Gyűlölöm azt az érzést. Szinte minden nap reszketve vártam mikor lesz újra orditas.. Gyermekkoromban csufoltak mert mindig sírtam. És nem akarom ezt a kislányomnak. A párom most is szerelmet vallott. A pofonokat miért kapom? Mert hirtelen kiborulok nem beszéli meg velem a dolgokat, csak kijelenti és már megy is.. Erre felidegeskedem és ordítok vele,ő vissza, majd odáig fajul hogy megut. Néha azon kapom magam mint a gyerekek akik az óvodában egy játékon verekednek. De nem akarom hogy ezt lássa a lányom. Albérletben élünk és csak 2 hónapja. Ki akartam próbálni hátha jobb lesz de semmi változás. És nem akarok újra a butoraimmal hurcolkodni. Mert itt mindent én intéztem. Csak ő fizeti a lakbért, de semmi mást.. A konyhát a kicsi szükségleteit a telefont tv internetet én izetem 300 euróból ő pedig kb 1500at keres havonta amiből kifizet 300 euró lakbért. 300€=90 000ft
1500€=500 000ft ebből tőlünk minden mást sajnal mert házat ujit fel
2019. márc. 20. 22:49
33/54 anonim válasza:
Éreztem, hogy ezt valahogy természetesnek veszed, mert amúgy nem tűrnéd. Egy fokkal jobb a helyzet, mint gondoltam, mert azt hittem hogy csak úgy osztogatja a pofonokat pl mert nem tetszik neki a mai főztöd vagy hasonló, de mindegy mert akkor sem üthetne meg Téged. Azért vagyunk emberek hogy tudjunk az indulatainkon uralkodni, de egyszer már elmentél tőle, ezek szerint nem vagy elveszett ember, és sztem ne érdekeljen hogy megint intézkedni kell, mi az a kis intézkedés egy életen át tartó bántalmazás mellett ami várni fog rád? De akkor felvetődik bennem, hogy miért akarja hogy vele maradj? Leköp, megüt, inkább elmegy otthonról a pénzt sajnálja...Semmi jelét nem mutatja hogy fontosak lennétek neki. Ennek így is-úgy is vége lesz egyszer.
2019. márc. 21. 06:23
34/54 anonim válasza:
Menj haza a szüleidhez.
2019. márc. 21. 08:46
35/54 anonim válasza:
Hogy miért köpköd? Mert nagyon primitív, sötét, érzelemszegény. Fogd a gyereket és menj haza a szüleidhez!
2019. márc. 21. 09:36
36/54 anonim válasza:
"megüt, leköpköd"
Kérlek fogd magad és költözz el. Szüleid esetleg nem tudnak befogadni?
Nem csak magad miatt, ne nőjön fel a gyerek ilyen apa mellett. Szerinted őt nem fogja megutni és lekopni később? Szerinted a gyerek nem fogja látni, hogy hogyan bánik az anyjaval az apja?
Épp elég lelki nyomorék ember van, mert ilyen apa mellett nőtt fel. Az anya is hibás, ha ennek kiteszi a gyereket és nem lép.
Elhiszem, hogy nem egyszerű, de valahogy csak meg tudod oldani. A párod meg jelentsd fel, vetess làtleletet
2019. márc. 21. 09:44
37/54 anonim válasza:
Hát téged sem az eszedért szeretnek.. Ha épp nem köpköd vagy ütlegel,akkor elég jó vele ? Komolyan ? :D
Te vagy az a típus,aki menthetetlen ,csak mások életét is tönkreteszitek ,ez a baj veletek buta ösztönlényekkel . Szerencsétlen gyerek még alig élt pár hónapot ,és még legalább 18 évet el kell töltenie a szüleivel,akiknek az IQja együtt sem éri el a 100at .
2019. márc. 21. 19:04
38/54 anonim válasza:
Ja, csak aztán majd ne csodálkozzon ha a gyerekkel problémák lesznek, anyám is együtt maradt a barommal, lelki betegek lettünk, most meg mindenkit hibaztat sajat magán kívül, a gyerekeit legfőképp az idióta baromja hogy b@s.nam szajba. Kérdező ne haradgudj, ez kijött belőlem. Figyeljetek, ha ő így nőtt fel akkor neki ez a természetes, szerintem mindent tanulunk az életben a szüleink által.
2019. márc. 21. 21:51
39/54 anonim válasza:
Kb.amit a 3-as leírt, azt írnám én is.
2019. márc. 22. 15:01
40/54 anonim válasza:
Igy azért kicsit más a helyzet..Természetesen ez nem azt jelenti, hogy jogosan kapod a pofonokat, deviszont minek provokálod ha tudod, hogy agressziv? Miért kell neked egyből ordiatni? Sajnos nem minden ember egyforma, van akinél nagyon könnyen szakad a cérna. A férjed pont ilyen. Valószinűleg hirtelen elönti a harag, amikor egyből neki állsz orditani vele! Ezt fejezd be, hiszen tudod, hogy ezzel mit váltasz ki belőle. Amig nem tudsz elköltözni a kicsivel, addig inkább törekedj a békességre. Ő igyis úgyis el fog járkálni a haverokkal kikapcsolódni, akkor is ha orditasz vele, akkor is ha nem. Tehát? Had lógjon a haverokkal, te pedig szépen intézd a különválást. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője..csak rosszabb lesz, a gyermekedből pedig egy szorongó, önbizalomhiányos, depressziós gyerek is lehet,- ennek az egésznek a hatására.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!