Ha az egyik fél nem tudja kifizetni a másikat a házból!?
Érdekes, hogy a politika rovatban mindenki nyög hogy milyen szarul él, erre van itt egy ilyen kérdés, minden 20éves albérletben lakik ki tudja fizetni és még félre is tud rakni, gratula :-)
Kérdező, a hitel logikus lenne, mert az a Tiétek lesz, ha albérletet igyis ugyis fizetni kell akkor már inkább a sajátot kéne fizetni. Összegben nemigen lesz különbség.
Nekem soha nem jutott eszembe az,hogy otthon lébecoljak,mert félre kell tenni valahogy a pénzt.Mindig önállóságot akartam,egyedül élni.Így 18 éves koromtól albérletben élek.Nem tudtam,meg nem is tudnék anyámmal élni felnőtt fejjel.Végszükség esetben odamehetnék,de ilyet nem akarok.
Volt hasonló esetünk,amiben anyámnak ki kellett fizetnie valakit.Vettem fel kölcsönt,amit ő kifizet minden hónapban.
Az apa ebben az esetben jól döntött, hogy amíg kiskorúak voltak a gyerekek, addig hagyta őket a házban a volt feleséggel és inkább ő ment el albérletbe, holott volt saját tulajdona.
Mivel a gyerekek már keresőképesek, ezért itt az idő jogot formálni arra, ami az övé, jelen esetben a ház felére. És ez a ház a szülőké, tehát a feléből a volt feleség vegyen egy sajátot, ahogy a volt férj is ezt fogja tenni.
A gyerekek meg nyugodtan csinálják úgy, ahogy a többi ember szokta, akiknek nem tolnak a seggük alá lakást. Albérlet, kölcsön, munka, satöbbi. És nem rinya, örüljenek, hogy normális volt az apa és ezt nem akkor lépte meg, amikor még kicsik voltak, hanem inkább ő nyomorgott albérletben. Most már ideje saját lábra állni és nem anyut, meg aput lehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!