Hölgyek! Mit szólnátok hozzá, ha egy férfi szerelme jeléül magára tetováltatná a neveteket, akár intim helyre is?
Figyelt kérdés
Most nem azt szeretném, hogy kioktasson mindenki, milyen butaság, jaj ne csináld, meg fogod bánni, stb! Azt szeretném tudni, hogy milyen érzelmeket váltana ki belőletek! Hogy mit gondolnátok magatokban a dologgal, kapcsolatban, a férfivel kapcsolatban, és bármi más egyébbel! Hova tennétek magatokban ezt a dolgot...2010. júl. 3. 14:54
21/23 anonim válasza:
Nem tudom... nekem az tetszene, ha már házasodnánk, és a gyűrű helyére/alá tetováltatná... kicsit meghatna, és jól esne, hogy ilyen sokáig tervezi, hogy velem marad =)
16L
22/23 anonim válasza:
Közben még az jutott eszembe, hogy ezt maximum úgy tudnám elképzelni, ha egy tetoválásba bele lenne rejtve a név. Pl. egyik ismerősöm ilyen igazi vitorlás-b*zi, és egy vitorlás hajó van a hátára tetoválva, és a hajó neve a barátnője neve :) De az egész piszok jól meg van csinálva, nem hivalkodóan, feltűnősködően van ott az a név, igazából nem is nagyon lehet elsőre kivenni, de aki tudja, az látja.
23/23 anonim válasza:
En szetrohognem az agyamat.
Olyan "ciganyos" vagy "sittes!
Mari aztan Mari nincsen, athuzva, Agi haha
Apamnak is az ot ujjan ott van, hogy jutka...
Anyam Erzsebet.
Arra voltjo a tetko, hogy amikor gyerek voltam, a gyerekek megkerdeztek, hogy apam volt-e bortonbe, amikor meg eletebe gyorsan se hajott haha
Jo nyilvan ma mar ez egy megdesignolt forma lenne, de szerintem akkor se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!