Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Mit szólnátok hozzá,...

Hölgyek! Mit szólnátok hozzá, ha egy férfi szerelme jeléül magára tetováltatná a neveteket, akár intim helyre is?

Figyelt kérdés
Most nem azt szeretném, hogy kioktasson mindenki, milyen butaság, jaj ne csináld, meg fogod bánni, stb! Azt szeretném tudni, hogy milyen érzelmeket váltana ki belőletek! Hogy mit gondolnátok magatokban a dologgal, kapcsolatban, a férfivel kapcsolatban, és bármi más egyébbel! Hova tennétek magatokban ezt a dolgot...
2010. júl. 3. 14:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Örülnék is meg nem is. Imponálna nekem, viszont attól tartanék, hogy ő is ugyan ezt várja el tőlem (függetlenül attól, hogy valójában nem), és én ilyet nem csinálnék.
2010. júl. 3. 15:25
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, legalább a hülyékre rá is lesz írva mostantól :D
2010. júl. 3. 15:26
 13/23 anonim ***** válasza:
én eléggé nagyot csalódnék a barátomban...enélkül is tudom, h szeret.ez már nekem kicsit sok,és attól félnék, h ő is ezt várja tőlem
2010. júl. 3. 15:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Intim helyre öcsém, annyit jelent, hogy soha többet nem lesz más nővel dolgod.
2010. júl. 3. 15:29
 15/23 anonim ***** válasza:
nekem nem jönne be... szerintem hülyeség... azért mert mondjuk a férjem ma kitalálná, hogy magára tetoválja a nevem...háááát...nem díjaznám az ötletét... az csak egy név...................
2010. júl. 3. 15:48
 16/23 anonim válasza:

nekem nincs ezzel semmi bajom.az ő baja.

van egy ismerősöm akinek a szülei közül a pasi a neve kezdőbetűjét a karjába karcolta.és ez a kapcsolatuk elején volt.azóta is együtt vannak.a tetoválást ellehet tünetni,de egy sebet nem nagyon.

2010. júl. 3. 16:57
 17/23 anonim ***** válasza:
ez a ciganyoknal szokas es a sitteseknel ott van sok ilyen szivben benne h anyam meg mari stb. Primitiv szokas,
2010. júl. 3. 17:26
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy gesztus. Es biztosan meghatna. (Bar sztem se csinald.)
2010. júl. 3. 17:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, én úgy érezném, túl nagy felelősséggel ruház fel. Mert hűséget tudok neki ígérni tiszta lelkiismerettel, de örök szerelmet nem. És ha megromlana a kapcsolatunk, sokkal jobban félnék a szakítástól, megviselne az a tudat, hogy így elkötelezte magát mellettem, és nem tudja könnyen levetni a nyomát, mint egy gyűrűt. Lelkifurdalásom lenne, hogy milyen hatással lesz ez a következő kapcsolatára, még ha el is távolíttatja, meglátszhat a helye és egyébként is kínos számomra, hogy ezen kell keresztülmennie...

Szóval én mindenképp lebeszélném róla, ha ilyet tervezne, és haragudnék, ha mégis megtenné. Minden intim pillanatunkban azt üzenné a látvány, hogy ennek a férfinak a boldogsága rajtam múlik mindörökre. Ha meg ő szakítana később velem, még kissé nevetségessé is válna a szememben.

2010. júl. 3. 18:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Hú, hát meglepődnék először is... Legalábbis a páromból nem néznék ki ilyet. Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy olyan írással olyan betűkkel lenne, hogy elsőre ránézésre semmiképp ne látszódjon, hogy az egy név, inkább valami nonfiguratív dolognak nézne ki.

Nekem erről a kérdésről egyből az ugrik be, mikor idősebb férfiakat látok ilyen Mari meg hasonló felirattal az ujjaikon, alkarjukon...

2010. júl. 3. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!