Hölgyek! Mit szólnátok hozzá, ha egy férfi szerelme jeléül magára tetováltatná a neveteket, akár intim helyre is?
nekem nincs ezzel semmi bajom.az ő baja.
van egy ismerősöm akinek a szülei közül a pasi a neve kezdőbetűjét a karjába karcolta.és ez a kapcsolatuk elején volt.azóta is együtt vannak.a tetoválást ellehet tünetni,de egy sebet nem nagyon.
Ne haragudj, én úgy érezném, túl nagy felelősséggel ruház fel. Mert hűséget tudok neki ígérni tiszta lelkiismerettel, de örök szerelmet nem. És ha megromlana a kapcsolatunk, sokkal jobban félnék a szakítástól, megviselne az a tudat, hogy így elkötelezte magát mellettem, és nem tudja könnyen levetni a nyomát, mint egy gyűrűt. Lelkifurdalásom lenne, hogy milyen hatással lesz ez a következő kapcsolatára, még ha el is távolíttatja, meglátszhat a helye és egyébként is kínos számomra, hogy ezen kell keresztülmennie...
Szóval én mindenképp lebeszélném róla, ha ilyet tervezne, és haragudnék, ha mégis megtenné. Minden intim pillanatunkban azt üzenné a látvány, hogy ennek a férfinak a boldogsága rajtam múlik mindörökre. Ha meg ő szakítana később velem, még kissé nevetségessé is válna a szememben.
Hú, hát meglepődnék először is... Legalábbis a páromból nem néznék ki ilyet. Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy olyan írással olyan betűkkel lenne, hogy elsőre ránézésre semmiképp ne látszódjon, hogy az egy név, inkább valami nonfiguratív dolognak nézne ki.
Nekem erről a kérdésről egyből az ugrik be, mikor idősebb férfiakat látok ilyen Mari meg hasonló felirattal az ujjaikon, alkarjukon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!