Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudna annyira megbántani...

Mivel tudna annyira megbántani az a személy, akibe szerelmesek vagytok, hogy soha többet ne akarjatok vele szóbaállni?

Figyelt kérdés
Sőt,még még az utcán se köszönj neki..
2010. júl. 3. 11:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elárulod a körülményeket? Én szívesen mondanék példákat, de szerintem nagyon sok múlik a körülményeken is, nem mindegy, hogy ki kivel közli, milyen hangnemben, vagy módon. Esetleg Te tervezed ezt mondani a pasidnak, vagy esetleg Neked személyesen vagy csak telefonon mondták...stb?

Tudod, ez olyan mint az idegen szöveg fordítása, vagy a verselemzés, amit csak a szövegkörnyezet tehet teljessé...

2010. júl. 20. 22:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Röviden? Sok mindennel...

Azt hiszem én tudnék mesélni...

És azok akik azt mondják, hogy "addig nem süllyednének le" meg a többi pszichoblabla, azok még nem találkoztak olyan személyekkel, akik meg is érdemlik...

2010. júl. 29. 14:59
 23/23 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta h fel van véve az együttlétünk,és fel fogja tenni a netre : S
2010. júl. 29. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!