Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudna annyira megbántani...

Mivel tudna annyira megbántani az a személy, akibe szerelmesek vagytok, hogy soha többet ne akarjatok vele szóbaállni?

Figyelt kérdés
Sőt,még még az utcán se köszönj neki..
2010. júl. 3. 11:57
1 2 3
 11/23 Funktasztikus ***** válasza:
jah és családom sértegetné
2010. júl. 3. 12:31
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

1. Ha ígér valamit és nem tartja be, ha kifogásokat "gyárt".

2. Ha megcsal és röhögve (!) közli velem hogy vége, és után 5 percre rá, látom az új szerzeményével, aki éppen arra várt, hogy bejelentse nekem a dolgot!

3. Ha évekig hiteget, hogy visszajön hozzám, és pofára ejt

4. Ha évekig "tartjuk a kapcsolatot" de bunkózik

5. Ha felhív, hogy a környéken jár, és segítséget kér, hogy ez-meg az hol van, szívesen segítek, de akkor ne kérje azt, hogy fussunk össze, majd rá 1/2 órára hívom, hogy hol van mikor már ott vagyok , erre meg azt válaszolja, hogy inkább ne találkozzunk, pedig ideje lenne rá(m)

6. Ha kifejezetten megkérem valamire (nem anyagi, inkább hozzáállás) és direkt nem azt csinálja

7. Ha pletykákat terjeszt rólam, hogy ő jobb színbe tűnhessen fel és hogy fényezni tudja magát, holott nem is úgy történt, ráadásul én vagyok a rossz.

8. Ha nem indokolja meg, hogy miért ejt/ejtett (hogy tudjak fejlődni)

9. Ha a szőnyeg alá akarja seperni a múltat, azzal a mondattal, hogy már nem számít, de azért legyünk barátok... (ja persze, aki meg meg lett bántva, megalázva, azt meg magasról sz@rjuk le, ugye?)

10. Ha már az x. számú csajánál tart, és egy évvel később ír nekem egy e-mailt, amire válaszolok, és a válaszlevelében azt írja, hogy nagy balhé lett abból, amit írtam (Magyarázat: 1. Neki írtam, másnak semmi köze sincs hozzá! 2. Baromira nem érdekel a kapcsolatuk, de mégis rám akarná kenni, velem akarná elvitetni a balhét - holott már jó pár évvel ezelőtt nem is találkoztunk. 3.Baromira nem az én hibám, hogy ők ketten nem beszélték meg az ex-mappát: tartják/tarthatják-e a kapcsolatot az ex-el)

Hát, kb. ennyi! :)

Ja igen, ez mind megtörtént velem és ráadásul mindezt egy pasitól kaptam ...

2010. júl. 3. 12:34
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
ha hátba támadna. Ezt nehezebben viselném el, mint a megcsalást.
2010. júl. 3. 12:41
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

Semmivel :( Én képtelen lennék erre. Tudna csinálni olyan ami rohadtul fáj (szerencsére nem csinál), de én nem tudnám ezt megtenni h ne álljak vele szóba soha többé :S

17/F

2010. júl. 3. 13:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Attól függ, miért szeretem.
2010. júl. 3. 14:58
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
intelligensebbnek tartom magam annál,h ne köszönjek... már csak azért is megmutatom neki h " túl vagyok raja"
2010. júl. 3. 17:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok ilyen helyzetben, hogy ugyan nagyon szeretek v.kit, de legalább ugyanennyire haragszom is rá. Eléggé részletes az, hogy mivel (mikkel) bántott meg, de nagyon mocsok módon viselkedett velem, annyira, hogy ilyet senki nem érdemelne meg. Türelmes voltam vele, ami tőlem baromira szokatlan, de egy idő után betelt a pohár. Nem vagyok önző ember, de azt nem szeretem, ha levegőnek néznek. Na, szóval hosszú.

Én még azt is letagadom, hogy v.ha is ismertem. A köszönését meg evidens, hogy nem fogadom.

2010. júl. 3. 20:55
 18/23 A kérdező kommentje:
de mégis,mivel tudott így megbántani?:O
2010. júl. 3. 21:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Megcsalás, verés. Ez a megalázás fogalmában nekem benne van.
2010. júl. 4. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:

20:55-ös vagyok.

Kihasznált, becsapott, megalázott, megcsalt, nem is egyszer, és mesteri módon félrevezetett. Amit nem tudom, hogy sikerült elérnie, de ma már nem is gondolkodom ezen. Sejtheted, mennyire messzire mentem el érte, ha többször is majdnem kirúgtak miatta (nem sumákoltunk semmit, épp ellenkezőleg, azon dolgoztunk, hogy normálisan működjön minden - legalább is, én azon voltam), és volt jópár olyan hónap, mikor a gépemen sorra fogdostam el a kémprogramokat...

Szóval, voltak ilyen finomságok. Hihetetlen, hogy egyeseknek, köztük neki is milyen vastag bőr van a képén! Még én tettem meg neki azt a szívességet, hogy szó szerint kiléptem az életéből, és külön, írásban is megkértem, hogy akkor mostantól storno 3 évre visszamenőleg, mindkettőnk érdekében. Erre ő mit csinál? Volt képe 2x is írni nekem levelet. Én se voltam rest, olyan sms-t írtam neki, amit tuti nem mutogat a kirakatban.

Szóval, ezzel a nemköszönéssel úgy vagyok, hogy vadidegen emberekkel nem beszélgetek, és nem köszönök nekik. Hiszen fogalmam sincs, kik ők....

2010. júl. 6. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!