Milyen gyakran találkoztok a szüleitekkel?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos 600 km-re laknak, de találkozunk 2 hetente, míg nincs gyerek. Párom szülei viszont közel laknak velük van, hogy heti 2-3x.2019. márc. 14. 09:10
11/20 anonim válasza:
Idén lesz 14 éve, hogy nem beszéltem velük, azt se tudom élnek-e még, de nem is számít. Egész gyerekkoromban bántalmaztak, szóval alapos okom van rá. A férjem szülei jó 9000 km-re élnek egy másik kontinensen, annyira nem szoros a kötelék, átlagosan 2-3 évente látogatja meg őket 2-3 hétre. Én eddig kétszer tartottam vele, a többi alkalommal egyedül ment. Számomra ideálisabb nem is lehetne ez a felállás, nem tudnám és nem is akarnám megszokni az ennél gyakoribb családlátogatásokat, nagy rokonságot, szoros családi kapcsolatokat stb.
12/20 anonim válasza:
Havonta, két havonta egyszer - akkor egy este náluk is alszok (vagy alszunk a párommal) és leghamarabb másnap ebéd után indulunk haza.
3-4 óra utazásra laknak.
Párom szülei konkrétan a szomszédunkban laknak, velük változó, van hogy két hónapig nem is látjuk egymást, van hogy egy héten minden nap összefutunk, mikor hogy jön ki.
13/20 anonim válasza:
Férjem szüleihez úgy 1-2 hetente megyünk, az én szüleimet minimum havonta 1x látogatjuk meg. Nyáron szokott megfordulni ez az arány, mert akkor lemegyünk a nyaralónkba és akkor az én szüleimmel találkozunk gyakrabban.
14/20 Metionin válasza:
Évente 4x. Ősszel és tavasszal anyám beugrik 1-1 napra, karácsonykor meg nyáron én megyek pár napra. 120 km.
15/20 anonim válasza:
Anyósommal napi szinten, jön át esténként unokázni. Engem ez cseppet sem zavar, jól kijövünk egymással. Anyukámmal hétvégenként találkozunk, ő kb. 40 km-re lakik tőlünk. Kettesben szoktunk leautózni a fiammal, 1-2 éjszakát ott is töltünk, majd vasárnap hazajövünk. Férjem sokszor dolgozik hétvégén, így ez nekünk ideális. Így mindenki kiélheti az unokázós vágyait, s a fiam is nagymamázhat. :) Pár év múlva, kamasz korában már valószínűleg úgy sem akar majd hetente jönni, mert lesznek baráti programjai hétvégente.
16/20 anonim válasza:
1-másfél havonta. 1 órányira laknak
17/20 anonim válasza:
Szüleimmel havonta,sajnos több mint 1000km-re laknak,anyósomékkal szinte naponta.
18/20 anonim válasza:
Nálam változó, volt, hogy fél évig nem mentem haza, máskor meg hetente haza járok.
Régen több napra jártam haza, de egyszerűen megőrülök, ha "otthon" kell lennem. Manapság könnyebb, mert van autóm így egyik nap este megyek (2 óra út) ott alszom, majd másnap délután-este jövök is el. Arra az 1 napra meg szervezünk valami programot.
19/20 anonim válasza:
Nálunk változó, hogy hányszor találkozunk. Nagy átlagban azt mondanám, hogy heti 3-szor találkozunk rokonokkal. Ezen a három napon osztoznak a nagyszüleim, anyukámék és a párom szülei. Van, hogy minden nap találkozunk (általában annak van valami oka - pl. valaki megbetegszik), de van, hogy több hétig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!