Szakitanátok ebben az esetben?
Neki is, nekem is van elöző kapcsolatból gyereke. Mikor összejöttünk elfogadtam h 2-3 hetente ahogy a munkája engedi elhozza,apa fia napot tartanak/együtt is vagyunk 4en.
Most távkapvsolatba vagyunk pár hónapja,3 hónap után haza jött egy hétre. Múlt hét péntek éjjel érkezett hozzám,nekem a gyereket elvitte az apja a kérésemre hétvégére. Azt hittem 7végén még kettesben leszünk,de ő már szombat de elhozta a gyereket(csak ketten voltak). Az anyja kivette egész hétre az ovibol, én dolgoztam gyerekem oviba,munka után kicsit 4esbe találkoztunk. Mivel én szabit nem kaptam és korán kell kelni a melo és ovi miatt nem aludtak itt.
A párom csak vasárnap este viszi vissza a gyerekét,és a hajnali órákba indul vissza németbe. Tehát együtt lenni csak azt a kis időt tudjuk amikor a gyerekem elaludt és mig nem indul vissza. Rosszul esik nagyon,az exem elvitte volna most 7 végén is a gyereket,de mondtam nem kell
.. páromnak is ugyis itt a gyerek.
Ez már mindig igy lesz? Szakitáson gondolkozom. 2 évig tuti kinn lesz.
Értem h a gyerek az első,de na...
Igazad is van, meg nem is. Te az idő nagy részében a gyerekeddel vagy, ő csak akkor tud, ha hazajön néhány napra.
Viszont téged is megértelek. Én a büdös életbe nem mennék bele egy ilyen ilyenbe. Távkapcsolat? Plusz gyerek az előző kapcsolatból? Te belementél...
Egy napot kértem amit velem tölt. Igen szakitanék,de magyar nőktől elvérják h üritők legyenek a férfiaknak,mivel a magyar nők 90% vkinek a tártálya csupán..
Inkább egyedül,keresve minőségi társat mint ez jön néha dugni ha kanos, aztán megy..
40N
Mérlegelj. Ha elég fontos neked ez a pasi, és tényleg vele akarod leélni az életed, akkor fogadd el ezt a helyzetet, amíg tart.
Ha nem, akkor meg felesleges egymás idejét rabolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!