Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakitanátok ebben az esetben?

Szakitanátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Neki is, nekem is van elöző kapcsolatból gyereke. Mikor összejöttünk elfogadtam h 2-3 hetente ahogy a munkája engedi elhozza,apa fia napot tartanak/együtt is vagyunk 4en.

Most távkapvsolatba vagyunk pár hónapja,3 hónap után haza jött egy hétre. Múlt hét péntek éjjel érkezett hozzám,nekem a gyereket elvitte az apja a kérésemre hétvégére. Azt hittem 7végén még kettesben leszünk,de ő már szombat de elhozta a gyereket(csak ketten voltak). Az anyja kivette egész hétre az ovibol, én dolgoztam gyerekem oviba,munka után kicsit 4esbe találkoztunk. Mivel én szabit nem kaptam és korán kell kelni a melo és ovi miatt nem aludtak itt.

A párom csak vasárnap este viszi vissza a gyerekét,és a hajnali órákba indul vissza németbe. Tehát együtt lenni csak azt a kis időt tudjuk amikor a gyerekem elaludt és mig nem indul vissza. Rosszul esik nagyon,az exem elvitte volna most 7 végén is a gyereket,de mondtam nem kell

.. páromnak is ugyis itt a gyerek.

Ez már mindig igy lesz? Szakitáson gondolkozom. 2 évig tuti kinn lesz.

Értem h a gyerek az első,de na...

2019. márc. 9. 11:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

Igazad is van, meg nem is. Te az idő nagy részében a gyerekeddel vagy, ő csak akkor tud, ha hazajön néhány napra.

Viszont téged is megértelek. Én a büdös életbe nem mennék bele egy ilyen ilyenbe. Távkapcsolat? Plusz gyerek az előző kapcsolatból? Te belementél...

2019. márc. 9. 14:51
 22/29 anonim ***** válasza:
79%
"A pasi kb ingyen szexként tekint rá" - háromhavonta egyszer, gondolod, megéri???
2019. márc. 9. 16:14
 23/29 anonim ***** válasza:
38%

Egy napot kértem amit velem tölt. Igen szakitanék,de magyar nőktől elvérják h üritők legyenek a férfiaknak,mivel a magyar nők 90% vkinek a tártálya csupán..

Inkább egyedül,keresve minőségi társat mint ez jön néha dugni ha kanos, aztán megy..

40N

2019. márc. 9. 16:25
 24/29 anonim ***** válasza:
71%
teljesen igazad van. Nem azt kérted hogy amíg hazajön MINDEN nap a tied legyen, te csak 1 napot vagy ne adj isten egy romantikus estét kértél tőle és ebbe ő bele sem gondolt. Viszont ne szakíts egyből, hanem mondd el neki hogy mi bánt és ha ezek után sem hajlandó változtatni, na akkor szakíts.
2019. márc. 9. 17:31
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Ha bármilyen okból 3 hónapig nem lathatnám a gyerekeimet, utána minden percben velük akarnék lenni. Én is gyerekes pasival kezdtem, de itt más volt, ő csak 2 hetente hozta el, mivel közel laktak a gyerekkel egymáshoz. Ha abban a helyzetben lennék mint te, és ha nagyon szeretném a pasit, utána költöznék. Ha nem szeretném annyira, szakítanék vele.
2019. márc. 9. 17:48
 26/29 anonim ***** válasza:
52%

Mérlegelj. Ha elég fontos neked ez a pasi, és tényleg vele akarod leélni az életed, akkor fogadd el ezt a helyzetet, amíg tart.

Ha nem, akkor meg felesleges egymás idejét rabolni.

2019. márc. 9. 19:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt a legnagyobb baj a távkapcsolattal van. Szerintem az lenne a megoldás, hogy ha belátná, hogy van olyan helyzet amikor neméri meg több pénzért külföldre menni dolgozni és az otthon maradt gyerek meg párkapcsolat az pont elég indok.
2019. márc. 9. 22:10
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Látom az a jo válasz ne szakits,minden honapban elégitsd ki parancsra aztán ha nem keres ülj szépen otthon vigyázban ha üriteni ohajt elérhető legyél.. A nő csak szemét aki használatra van.. Kérem a száz pontot..
2019. márc. 9. 23:06
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én megtudlak érteni. Mondanod kell neki, hogy szeretnél 2-3 napot csak vele lenni. A többin birtok közösen a gyerekekkel meg ugye ő is a kicsijével. Ne úgy hozd fel a dolgot, hogy, de mindig a gyerek.. hanem, hogy hiányzik neked, szeretnél vele nyugodtan, hosszan beszélgetni, összebújni. Ha az összeköltözés terveztétek és az miatt ment ki, akkor biztos komolyan akarja veled. Csak kikell dolgozni a tervet, hogy mindenkire jusson idő és senki se legyen kihagyva. Ha először jött haza, ez a rutin még nincs meg.
2019. márc. 10. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!