Szakitanátok ebben az esetben?
Neki is, nekem is van elöző kapcsolatból gyereke. Mikor összejöttünk elfogadtam h 2-3 hetente ahogy a munkája engedi elhozza,apa fia napot tartanak/együtt is vagyunk 4en.
Most távkapvsolatba vagyunk pár hónapja,3 hónap után haza jött egy hétre. Múlt hét péntek éjjel érkezett hozzám,nekem a gyereket elvitte az apja a kérésemre hétvégére. Azt hittem 7végén még kettesben leszünk,de ő már szombat de elhozta a gyereket(csak ketten voltak). Az anyja kivette egész hétre az ovibol, én dolgoztam gyerekem oviba,munka után kicsit 4esbe találkoztunk. Mivel én szabit nem kaptam és korán kell kelni a melo és ovi miatt nem aludtak itt.
A párom csak vasárnap este viszi vissza a gyerekét,és a hajnali órákba indul vissza németbe. Tehát együtt lenni csak azt a kis időt tudjuk amikor a gyerekem elaludt és mig nem indul vissza. Rosszul esik nagyon,az exem elvitte volna most 7 végén is a gyereket,de mondtam nem kell
.. páromnak is ugyis itt a gyerek.
Ez már mindig igy lesz? Szakitáson gondolkozom. 2 évig tuti kinn lesz.
Értem h a gyerek az első,de na...
Hol van itt megértés, türelem, kitartás?
Sehol. Ha nem megy ki az a baj, ha kimegy az is gond. Maradj egyedül, akkor azt csinálsz, amit akarsz, nem kell alkalmazkodni. Dugópartnert meg nem nehéz találni.
Elég hisztis vagy, szerintem is gáz ez a hozzáállás. Abba nem gondolsz bele, hogy a gyerekét se látja, és minden időt ki akar vele használni? Főleg ha kicsi, és igényli a figyelmet. Nem mindenki szereti lepasszolni a kölykét.
Az hogy emiatt szakítasz-e az a te dolgod, nem hiszem hogy bármit is befolyásolna néhány idegen válasza.
Csak gondolj bele a fordított esetbe... Ha te 3 hónapig nem látnád a gyereket de a párod hisztizne , hogy vele legyél ne a gyerekeddel, mit éreznél?
Az a pasi nagyon jó apa, inkább örülnél neki.
Valószínűleg nehéz időszak jön, most fog kiderülni mennyire biztos alapokon nyugszik a kapcsolat. Nem a rózsaszín időszak a próba, hanem ez.
Lehet h túlreagálom...,csak mikor még szó volt rola h nemsokara itthon,akkor még terveztünk utò valentin napot kettesbe ilyesmi. Egy napot kértem amit velem tölt.
Tudom h a gyerek mindig az első,ezért nem is tudom h mondjam neki h zavar h a kapcsolatunkra semmi időt nem szán.
Jött péntek éjjel,szombat reggel elment a gyerekéért,az enyémet vasárnap de hozta haza az apja. Nem találkoztunk a parommal 7 végen,mert gyerekkel apa fia napot tartottal. Hétfőn és szerdán itt voltak kicsit,voltunk játszotéren du és vacsi után haza mentek este 8 fele. Ma elvileg itt alszanak ha a gyerek is szeretné este jönnek be,ha nem akkor majd csak vasárnap miután vissza vitte a gyereket jön este 9nután haknaki 1kor meg indul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!