Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vettem apukámnak születésnapjá...

Vettem apukámnak születésnapjára olyan törölközöt amire az volt írva Nagyon szereltek apa! Oda adtam neki és elkezdett sírni! Valamit ártottam neki? 17L

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 19:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jó de apától nem megszokott még soha nem sírt-...
2010. júl. 2. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Ettől a kérdéstől elérzékenyültem :( :)
2010. júl. 2. 22:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Néha nekik is el kell érzékenyülni :-)

Én édesapámat életemben csupán 2x láttam sírni. Az első az volt,amikor egy családtagunk balesetben meghalt.

Másodszor pedig a legutóbbi születésnapján.

Nagyon szeret olvasni,és van pár nagy kedvenc írója. Így aztán megvettük neki az egyik nagy kedvencének a legújabb könyvét,és aláirattuk. Már amikor meglátta a könyvet,akkor nagyon megörült,de amikor kinyitotta,és meglátta az aláírást,teljesen elérzékenyült,és végül az ő szemében is megjelentek a könnycseppek.

Örülj,hogy ilyen édesapád van, én nagyon szeretem az enyémet, egy aranyember:-)

2010. júl. 3. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:
ülj le vele sokat beszélgetni mutasd is ki neki hogy szereted ,törödj vele fözneki pudingot.
2010. júl. 3. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!