Vettem apukámnak születésnapjára olyan törölközöt amire az volt írva Nagyon szereltek apa! Oda adtam neki és elkezdett sírni! Valamit ártottam neki? 17L
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 19:51
1/14 anonim válasza:
Hat ha azon is elirtad a szeretleket szerelteknek, akkor lehet, hogy a rohogestol sirt:D
Amugy lehet, hogy csak meghatodott.
2/14 A kérdező kommentje:
szeretlek* bocsi:D
2010. júl. 2. 19:53
3/14 anonim válasza:
off: szereltlek :D
on: erre a kérdésre teis tudod a választ
4/14 anonim válasza:
Egyértelmû, hogy meghatódott, nagyon szeret téged. Képzeld hogy meghatódna, ha még mondanád is neki :)
5/14 anonim válasza:
Ez annyira édes :) Jó látni, hogy vannak még olyan tinik, akik szeretik a szüleiket, és nem azon sírnak, hogy mennyit kell még várni, hogy elköltözhessenek othonról.
6/14 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy örült neki és meghatódottságból sírt.
Kedves első, a kommented olvasása után én tényleg sírtam a röhögéstől..:D:D
7/14 A kérdező kommentje:
hát elég kemény jól elírtam:D már én is röhögök!!:DD
2010. júl. 2. 20:03
8/14 anonim válasza:
de aranyos apukád van istenem!!!:)
biztos a meghatódott és azért sírt, én a helyedben most odamennék hozzá és elmondanám neki személyesen mennyire szeretem és megölelném, nagyon becsüld meg az apukádat, ritka kincs az biztos!:)
az enyém alkesz sajnos...:(
9/14 anonim válasza:
Nagyon kedves ajándék volt! Tuti, hogy a meghatottságtól sírt! =)
10/14 anonim válasza:
Nem mondod komolyan, hogy nem tudod mitől sírt?Én már az oviban is tudtam anyák napján, hogy meghatódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!