Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy titkolnotok...

Volt már, hogy titkolnotok kellett, hogy nem dolgoztok? Akár elmentetek könyvtárba, baráthoz?

Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 10:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
33%

Jó, tudom, itt bántásokat fogok kapni, mert ez az oldal ilyen.

NEm az oldal ilyen, te vagy olyan. Olyan, aki dedós módjára viselkedik.

2019. márc. 7. 12:09
 22/49 A kérdező kommentje:

Persze, dedós módjára viselkedem, mert nem akarom, hogy jogi úton elvegye a lakásomat, tönkretegyen egy bizonyos közös tárgyat és kb soha többé nee beszéljünk, legalábbis a viszonyunk soha többé ne legyen olyan...

Azért hallgatom a megoldási javaslatokat. :(

Mondom, az én ismerősi körömben is volt, aki rokon miatt úgy tett, mintha dolgozna.

És igen, ez az oldal ilyen, mert nekem ne mondja senki, hogy a való életben nem fordul elő ilyen.

Vagy ha mégis és az illető tojik rá, hogy elkerülje a konfliktust, akkor már értem, miért van ennyi mérgeződött rokoni kapcsolat. Talán olyan konfliktus miatt, amit el lehetett volna kerülni egy kis kényelmetlenség árán.

Vagy ha azért támadtok, mert a semmire felmondtam, azt megértem. :(

Sajnos nem bírtam már tovább, bár a következő se lesz jobb.

2019. márc. 7. 12:16
 23/49 anonim ***** válasza:
89%
Igen titkoltam mar de nem a csaladom elott, veluk megtudom ezt beszelni. Alberletben eltunk es a tulaj aztmondta egy ember nem tudna fizetni az alberletet nos ugy adodott hogy az en munkahelyem csodbe ment ugyhogy csak a parom fizujabol eltunk 4 honapig amig nem talaltam mast es persze a vegkielegites de azt hamar feleltuk. Az alberlonk kidobott volna ugyhogy muszaly voltam titokban tartani aztan mikor lett uj munkahelyem elmondtam neki hogy valtottam es slussz. Szegyelltem de muszaly voltam
2019. márc. 7. 14:22
 24/49 anonim ***** válasza:
42%

Jogi úton nem veheti el a te lakásodat. Akkor igen ha ő vette és te csak laksz benne.

Amúgy meg, ne haragudj de hülye voltál hogy úgy mondtál fel, hogy nem volt másik munka kilátásban.

2019. márc. 7. 16:46
 25/49 A kérdező kommentje:

Miért is voltam h.lye, amikor mérlegeltem, hogy van rá pénzem, van költségtervezetem, kiadást-bevételt szigorúan írom....?!

Nem bírtam már idegileg ezt a helyet.

Konkrétan a mai nap is egy pokol volt.

Minimum fél éve kellett volna már ezt meglépni.

2019. márc. 7. 17:19
 26/49 anonim ***** válasza:
70%
Bocsi, de miert venne el a lakasod? Nem ertem. Kicsit fogalmazhatnal kodosites nelkul. Amugy jol tetted h felmondtal, ha titkolni akarod, titkold, menj keresni masik melot, tanulj, stb.
2019. márc. 7. 17:38
 27/49 anonim ***** válasza:
59%
Egy ilyen szar kapcsolatért kapálozol,azt hiszem nem csak anyád mentális beteg..
2019. márc. 7. 21:23
 28/49 anonim ***** válasza:
44%
Akinek nem ilyen szélsőségesen problémás szülőkkel van, sokszor nem érti az ilyen helyzetet, szerintem itt nagyon kicsi az esély, hogy olyan választ kapj ami segít ebben a nehéz helyzetben.
2019. márc. 9. 07:31
 29/49 anonim ***** válasza:
44%

Aki elolvasta a kérdező leírását és avval jön elő, hogy beszélje meg meg ilyenek, annak fogalma sincs, milyen helyzet ez.

Vannak akikkel nem lehet megbeszélni még ennél kevésbé kényes problémát se.

2019. márc. 9. 07:34
 30/49 anonim ***** válasza:
Ugyan hogy venné mar el a lakásodat? De amúgy miből tervezed a megélhetést, munk a nélkül?
2019. márc. 9. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!