Volt már, hogy titkolnotok kellett, hogy nem dolgoztok? Akár elmentetek könyvtárba, baráthoz?
Jó, tudom, itt bántásokat fogok kapni, mert ez az oldal ilyen.
NEm az oldal ilyen, te vagy olyan. Olyan, aki dedós módjára viselkedik.
Persze, dedós módjára viselkedem, mert nem akarom, hogy jogi úton elvegye a lakásomat, tönkretegyen egy bizonyos közös tárgyat és kb soha többé nee beszéljünk, legalábbis a viszonyunk soha többé ne legyen olyan...
Azért hallgatom a megoldási javaslatokat. :(
Mondom, az én ismerősi körömben is volt, aki rokon miatt úgy tett, mintha dolgozna.
És igen, ez az oldal ilyen, mert nekem ne mondja senki, hogy a való életben nem fordul elő ilyen.
Vagy ha mégis és az illető tojik rá, hogy elkerülje a konfliktust, akkor már értem, miért van ennyi mérgeződött rokoni kapcsolat. Talán olyan konfliktus miatt, amit el lehetett volna kerülni egy kis kényelmetlenség árán.
Vagy ha azért támadtok, mert a semmire felmondtam, azt megértem. :(
Sajnos nem bírtam már tovább, bár a következő se lesz jobb.
Jogi úton nem veheti el a te lakásodat. Akkor igen ha ő vette és te csak laksz benne.
Amúgy meg, ne haragudj de hülye voltál hogy úgy mondtál fel, hogy nem volt másik munka kilátásban.
Miért is voltam h.lye, amikor mérlegeltem, hogy van rá pénzem, van költségtervezetem, kiadást-bevételt szigorúan írom....?!
Nem bírtam már idegileg ezt a helyet.
Konkrétan a mai nap is egy pokol volt.
Minimum fél éve kellett volna már ezt meglépni.
Aki elolvasta a kérdező leírását és avval jön elő, hogy beszélje meg meg ilyenek, annak fogalma sincs, milyen helyzet ez.
Vannak akikkel nem lehet megbeszélni még ennél kevésbé kényes problémát se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!