Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy titkolnotok...

Volt már, hogy titkolnotok kellett, hogy nem dolgoztok? Akár elmentetek könyvtárba, baráthoz?

Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 10:18
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
31%
Munkaidőben el tudsz menni különféle szervezetekhez segítséget kérni e helyzet megoldása érdekében.
2019. márc. 7. 11:27
 12/49 A kérdező kommentje:

Édesapám nagyon makacs, önfejű és sajnos rengeteget iszik, szerintem ráillik az alkoholizmus definíciója.

Mindig azt állítja, hogy ő nem akar beleszólni az életembe úgy, mint anno az övébe szóltak - mégis ezt teszi. Nyilváb észre se veszi, de ezt teszi.

Olyan, amilyen. Viharvert élete volt, megkeseredett.

Azért szeretjük egymást és ha meg akarom tartani a kapcsolatot köztünk, akkor bizonyos konfliktusokat érdemes elkerülni.

Ez nem mások véleményétől való függés, én egyszerűen csak rokoni kapcsolatnak hívom.

2019. márc. 7. 11:32
 13/49 anonim ***** válasza:
24%
nem volt még.
2019. márc. 7. 11:33
 14/49 anonim ***** válasza:
28%

[link]

Elmehetsz hozzájuk tanácsot kérni.

2019. márc. 7. 11:35
 15/49 anonim ***** válasza:
71%
Mert azzal nem bőszíted fel, ha később megtudja valahonnan.... Az őszinteség mindig jobb
2019. márc. 7. 11:46
 16/49 A kérdező kommentje:

Nem rosszul működő családban nőttem fel.

Nem ő nevelt.

Egyszerűen ezt nem kellene tudnia. :(

Komolyan, már nem tudom, jól tettem-e a felmondást.

2019. márc. 7. 11:48
 17/49 anonim ***** válasza:
54%

Ha felmondtál akkor felmondtál.

Szépen fogod magad és melót keresel.

2019. márc. 7. 11:52
 18/49 anonim ***** válasza:
12%
Attól még tanácsot tudhatnak adni az általam linkelt oldalon, mert nem kimondottan ilyen problémával rendelkező emberekkel foglalkoznak, de sokféle élethelyzettel találkoznak, biztos vagyok benne hogy ilyennel is, mert élethelyzet sokmindent magával hoz.
2019. márc. 7. 11:54
 19/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm.....

Dolgozok (most még, ugye) és mellette kifulladásig tanulok autodidakta. Kb csak akkor nem, amikor már totál nem megy a koncentrálás.

Meg szeretnék próbálni abban elhelyezkedni, amit tanulok, de első körben abban nincs segítségem, hogy elég-e a tudásom ehhez.

Utána fogok csak kezdeni érettségit igénylő munkákat keresni (van felsőfokú végzettségem is, csak az kuka).

Pár hetet biztos otthon leszek. Előbb el szeretnék menni a fenti önképzésnek megfelelő dologgal interjúra. Utána a biorobot munkák keresése.

Csak apám szerint esélytelen terület, amit tanulok, úgy áll hozzá, mint gyerekkorban a sporthoz szokás: amíg jól tanulsz, csinálhatod, nem árt, de ne menjen a jegyek rovására.

Apumnál nincs olyan, hogy úgy szenvedek a munkahelyen, hogy rámegyek lelkileg, idegileg. Nála olyan van, hogy dolgozz, ez a feladatod és kuss.

2019. márc. 7. 12:01
 20/49 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy felveszem velük a kalcsolatot.

Már ha élő embernek pl leírhatom a gondomat, aki elolvassa, mialatt pedig írom, kizokoghatom magam otthon a Word felett, az segítség.

2019. márc. 7. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!