Volt már, hogy titkolnotok kellett, hogy nem dolgoztok? Akár elmentetek könyvtárba, baráthoz?
Felmondtam új lehetőség nélkül, mert már egész egyszerűen nem bírtam tovább. Ugyanakkor egy családtagnak (aki rendszeresen jár ott, ahol lakom) nem kellene tudnia ezt.
Egyébként egy ismerősöm volt úgy, hogy reggel elindult otthonról, mintha dilgozni menne, mert egy rokonával állandó konfliktus lett volna.
Szóval más is járt már így? :(
Nem akarok egy kapcsolatot megrontani.
Egyébként jogilag is keresztbe tehet.
Inkább könyvtárban tanulok és keresek másik állást.
Jó, tudom, itt bántásokat fogok kapni, mert ez az oldal ilyen.
"Egyébként jogilag is keresztbe tehet."
Ki, hogyan?
Senkinek semmi köze ahhoz, higy dolgozol e és a világon semmi jogi lépest nem lehet ellene tenni.
Nem szeretnék bántani senkit, csak túl sokszor olvasni mostanában - és elmúlt hónapokban ilyen kérdéseket: "félévet halasztottam, de nem mondhatom el, könyvtárba menjek, buszozzak?" - kísértetiesen hasonló,...
Mindegyik ilyen arra a rettegésre alapul, hogy "akkor mások mit szólnak", "közelbeni rokon megláthat ha buszozok", "anyám koleganője is akkor megy, meglát, megmondja anyámnak hogy nem járok be egyetemre", stb...
E kérdés-sorozat hónapok óta megy és ez is arra emlékeztet...
Na, ez annál is jobban fáj, mint amire számítottam. :(
Nem ő vagyok. Egyébként azzal a kérdezővel is egyetértek, én is titkoltam 3 éve a BSc-n, ha lógtam.
Lehet, hogy nem lesz hol laknom, ha felbőszítem Apumat.
Plusz csak mi vagyunk egymásnak, senki másunk sincs.
A súlyosan mentálisan beteg anyám van még. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!