Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen kellemetlen...

Mit tegyek ilyen kellemetlen helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátommal tegnap jöttünk haza a nyaralásból, 3éjszakát és 4napot töltöttünk a Balatonon.

Tegnap beszélgettünk magunkról...és elmondtam neki, hogy nem érzek szerelmet iránta, vagyis ez biztosan nem az. És hogy ez így nem fog menni... szakítottam vele.

De a nyaralás fantasztikus volt, nem akartam hazajönni, jó volt vele.

De nemértem, totál féltékeny voltam amikor minden csaj megbámulta...és akkor is az vagyok, ha a további magányos életére kerül sor... szóval nemtudnám elviselni ha összejönne mással, amikor felkelek azonnal rá gondolok...és egész nap ő jár a fejemben, meg a nyaralás.

De mégis olyan rossz idegesség fog el, ha rá gondolok, nem is szeretek neki az érzéseimről beszélni, de tegnap megtettem...

Ő reménykedik, mert nagyon szeret, most is rámírt msnen. És kérdezte hogy újra összejöhetünk-e még. Nagyon megviselte a dolog.

Nekem nemkell pasi, meg nem más miatt hagytam el...

De komolyan furdal a lelkiismeret, hogy fut utánam, nyomasztónak érzem...

DE 2hét mulva megy a családjával nyaralni, korábban már engem is hivtak, és AKAROK MENNI! Pedig nemis birom a családját.

2010. júl. 2. 11:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amit leírsz abból 100%-ig látszik hogy szerelmes vagy, csak sokat agyalsz és összezavarod magad. Ha minden müködött akkor hajrá.
2010. júl. 2. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy,csak nem tudsz róla.Én futnék vissza a helyedben.Szerinted mi más a szerelem,ha nem az,hogy nem tudod elképzelni az életet nélküle????
2010. júl. 2. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!