Akik olyannal kezdtek parkapcsolatot akinek már volt gyereke, ti hogyan jöttök ki a gyerekkel? És a gyerek másik szülőjével?
Aki itt ennyire ellenez mindent, honnan tudja, mennyi idő telik el a 2 kapcsolat között?
Én írtam az akasztós választ.
A lányom 3 éves volt, mikor az apjával szétmentünk (10 éves kapcsolat), és 6 éves volt, mikor a párommal összeköltöztünk, és terhes lettem. A kettő között azért szerintem eltelt egy kis idő, nem mondható, hogy egyből (volt más kapcsolatom is a kettő között, de az nem jutott ilyen szintre, és nem is baj.)
Azóta lett még 1 közös gyerek a párommal (így van 3), az exem is megnősült, most született meg a fia. (Ott a nőnek 2 gyereke is van az előző kapcsolatából.)
Az exemnek voltak dolgai, amik nem tetszettek a páromnak, meg nekem se, de nyílt konfliktus sose volt (nekem 1x a exem feleségével volt, mert beleokoskodott mindenbe, úgy gondolta, neki 2 gyereke van, akkor tapasztaltabb, és jobban tudja, de ezzel már leállt szerencsére.)
Nekem is van, neki is elozo hazassagbol es kozos is.
Az o gyerekei nagyon. Minddel osszevesztem, neveletlenek es elhetetlenek. Az en gyerekem nem igazan kedveli a parom, de ez inkabb feltekenysegbol fakad. Kozos gyereket viszont .inden nagyobb gyerek kedveli.
Utolag azt gondolom ugy konnyebb, es sokkal egyszerubb, ha olyannal jon ossze gyerekes, akinek nincs gyereke még vagy egykoruak a gyerekek es (ez sokkal fontosabb: hasonko ertekrenddel neveltek oket, mint amilyennel te is nevelned a tieidet). Csak egy pelda ra: ha nalad fontos (lenne), hogy a gyereked megtaktsd bewgyazni es ezt el is varnad tole, akkor ne allj ossze olyannal, akinek a gyerekei nem tudjak mit jelent az a szo, hogy "beagyazni".
Az exek? Ex feleseggel mindig nehezebb kijonni. Ex ferjek egyszerubb lenyek. Igy ha no vagy es gyerekes ferrival jonnel ossze...hat sok azerencset. Ha ferfi, akkor hajra!
A gyerekkel jól kijövök. Persze az is kell hozzá, hogy én nem akarom nevelni, nem szólok bele a dolgaiba. Ha megkérdez, elmondom a véleményem, egyébként nem bäsztatom.
Az apjával még nem találkoztam, nincs vele semmilyen kapcsolatom. Nem is érdekel, semmi közöm hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!