Normális, hogy a párom azért veszekszik velem, mert megkértem, hogy mosson kezet a (tiszta) macskaalomban való turkálás után?
Engem aztán tuti nem érdekelne,hogy hányszor lett kimosva,akkor is oda szokott tojni a macska,alap,hogy kezet mosunk.
Ezzel az erővel a wc-be is belenyúlhatnánk puszta kézzel,mert úgy is le van húzva...
Csak pislogok, hogy mennyi igénytelen ember van!
Komolyan nem mostok kezet miután a macskát simogattátok?? Ez nagyon kemény! Fõleg, ha nem panel lakó macskáról beszélünk.
Apám egykori fõnökének a lánya is imádta a macskákat! Állandóan dögönyözte a macskáit! Nem mosott kezem sosem.
Aztán a macskáktól elkapott valamilyen baktériimot, ami miatt ki vették az egyik szemét...
A kérdezõnek igaza van! Meg a 22 - es válaszolónak!
A macska abba sz@rt bele... egy baktérium telep a homokládája!
Akik szerint ez normális, hogy a macskaürülékes láda fogdosása után valaki nem mos kezet, az kulázzon bele a saját tányérjába, és csak vízzel öblítse el, aztán egyen belőle!
Nagyon szomorú, hogy ennyi igénytelen ember van....
Én is egyetértek veled kérdező.
Imádom az állatokat. Nekem kutyusom van, de minden hosszas simi után kezet mosok. Bár ő kinti kutya. De ha barátnőm benti cicáját vagy kutyáját simogatom is kezet mosok, mert egyszerűen érzem a kutya illatot a kezemen. Még ha tudom ia hogy nem koszos, mert bent van.
Amikor meg a kutyusom kakiját lapátolom szatyorba, akkor az után is kezet mosok, pedig nem nyúlok se a földhöz se a kakijához:D mivel a lapátot fogom, de tudom, hogy azt a lapátot erre használom és nem kérdés, hogy kezet mosok.
Nagyon igénytelen ember a párod.
Nálam alap a kézmosás, macskaalom tele van baktériumokkal!
Ha simogatom a macskákat, akkor is alaposan kezet mosok.
Én pszichesen nem tudnek nem kezet mosni állatsimogatás utan :-D
De tény hogy nem értenek az emberek miert nem simogatom meg csak ugy a kutyajukat - hat azert nem, mert ha utana nem tudok kezet mosni akkor komolyan rosszul leszek :-)
Nalam is alap a kezmosas, ahogy hazajovunk mindenki megy kezet mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!