Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a párom azért...

Normális, hogy a párom azért veszekszik velem, mert megkértem, hogy mosson kezet a (tiszta) macskaalomban való turkálás után?

Figyelt kérdés
Szóval ki lett cserélve a macskaalom, ő öntötte az alomtálcába, tiszta, de én szerintem az is undorító, hogy a tiszta macskaalmot eloszlatja kézzel, és utána simán vissza ül a gép elé, később meg eszik, meg akár nyúlkálna a bugyimba...A kézmosás kérdés amúgy is egy kényes téma nálunk. Ha a macskát simogatja is , ugyanúgy eszik kézzel, meg minden. Most én vagyok a hülye tényleg?

2019. febr. 22. 20:34
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hülyeség. Ne fogdosson már össze mindent macskaalmos kézzel, még akkor sem, ha tiszta az az alom, és a tálca ki van fertőtlenítve. Undorító.
2019. febr. 22. 20:55
 12/41 A kérdező kommentje:
Nem szokott a bugyimban turkálni. Pontosan az ilyen dolgai miatt. Már megmondtam neki korábban, hogy ilyen hülyeségei miatt én biztos nem fogok hetente a nőgyógyászhoz járkálni. Utolsó, inkább most már menjél aludni szerintem. Ha meg problémád van az életedben, azt igyekezz megoldani.
2019. febr. 22. 20:58
 13/41 anonim ***** válasza:
30%
Beteges tisztaságmániám van, kezelés alatt állok miatta. De ennyire beteg azért én sem vagyok... Tiszta macskaalom meg kifertőtlenített tálca után kezetmosni? Na, ne már... Macskasimogatás után sem mosok kezet egyébként, a macskám többet tisztálkodik, mint némelyik ember.
2019. febr. 22. 20:59
 14/41 anonim ***** válasza:
89%

Telihold van, és a szél is fúj. Ez is ok lehet.

Meg az is, hogy tudod, ez nem normális, megerősítést vártál, és nem kaptál.

Veszekedés helyett kérd meg a párodat, hogy mosson kezet, vagy különben nem kap kaját és nem nyúlhat a bugyidba.

2019. febr. 22. 20:59
 15/41 anonim ***** válasza:
41%

Túlzás ezen vitázni. Ha te koszosnak érzed ettől a kezed, nyugodtan mosd meg. De ha ő nem, akkor nem kellene erőltetned. Simán kibírhat ennyit az immunrendszere, ha hozzá van szokva. Nem mindenki “steril” körülmények között nőtt fel, van akinek ennyi “kosz” természetes.

Ha hozzád akar érni és az előtt kéred meg, hogy mossa meg a kezét, mert téged zavar, azt mondjuk megértem.

2019. febr. 22. 21:01
 16/41 anonim ***** válasza:
47%
Oké, kézmosás után megyek aludni. :D Ahogy parancsolod.
2019. febr. 22. 21:02
 17/41 A kérdező kommentje:
Na, hát akkor további jó étvágyat mindenkinek!! ;D
2019. febr. 22. 21:02
 18/41 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem is hót igénytelen.

Én is ismerek olyat,aki ilyen fullos plázacica,aztán a kutyasimogatás után evett és megnyalta mind a 10 ujját.

Undorító.

2019. febr. 22. 21:04
 19/41 anonim ***** válasza:
67%
Rengeteg elmeháborodott válasz van, nagyon röhögök.
2019. febr. 22. 21:06
 20/41 anonim ***** válasza:
75%

Influenza-időszak van, szóval ha a macska beletüsszentett az alomba, akkor baj lehet.

Komolyra fordítva a szót: nem normális a részéről. Kezet kéne mosnia, beszéld meg vele.

Aki itt a farkával jön... Szerintem az ember tenyerén több kórokozó van, mint a farkán (jó esetben).

Nem vagy hülye, csak igényes, ez nem baj. Sőt.

2019. febr. 22. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!