Normális, hogy a párom azért veszekszik velem, mert megkértem, hogy mosson kezet a (tiszta) macskaalomban való turkálás után?
Telihold van, és a szél is fúj. Ez is ok lehet.
Meg az is, hogy tudod, ez nem normális, megerősítést vártál, és nem kaptál.
Veszekedés helyett kérd meg a párodat, hogy mosson kezet, vagy különben nem kap kaját és nem nyúlhat a bugyidba.
Túlzás ezen vitázni. Ha te koszosnak érzed ettől a kezed, nyugodtan mosd meg. De ha ő nem, akkor nem kellene erőltetned. Simán kibírhat ennyit az immunrendszere, ha hozzá van szokva. Nem mindenki “steril” körülmények között nőtt fel, van akinek ennyi “kosz” természetes.
Ha hozzád akar érni és az előtt kéred meg, hogy mossa meg a kezét, mert téged zavar, azt mondjuk megértem.
Szerintem is hót igénytelen.
Én is ismerek olyat,aki ilyen fullos plázacica,aztán a kutyasimogatás után evett és megnyalta mind a 10 ujját.
Undorító.
Influenza-időszak van, szóval ha a macska beletüsszentett az alomba, akkor baj lehet.
Komolyra fordítva a szót: nem normális a részéről. Kezet kéne mosnia, beszéld meg vele.
Aki itt a farkával jön... Szerintem az ember tenyerén több kórokozó van, mint a farkán (jó esetben).
Nem vagy hülye, csak igényes, ez nem baj. Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!