Mi a véleményetek az LMBT családokról?
Én abban hiszek, hogy szeretetteljes családban, szeretettel nevelt gyerekből valószínűleg egészeséges lelkületű felnőtt lesz.
Bármilyen nemű emberek nevelhetnek valakit, ha szeretik és helyesen nevelik. Nagyon sok múlik a megfelelő kommunikáción.
Senki nem lesz meleg attól, hogy melegek nevelik.
Én hagyományos családból jövök és abban élek most is, de a gyerekemet igyekszem úgy nevelni, hogy elfogadó legyen másokkal szemben.
Ez a kérdés csak veszekedést fog itt szítani.
Egyébként én támogatom őket. Az vállaljon gyereket, akinek van hozzá háttere (pénzbeli és bizony szeretet is kell hozzá), és úgy érzi, hogy jól fel tudja nevelni a gyereket.
Tudjátok, kik a betegek? Az alkoholista, bántalmazó, mérgező stb. szülők, nem a homoszexuálisok. Ez a véleményem.
Azt, hogy egyszerűen nem az a normális és teljesen ellentétes a természet rendjével.
Arra jó, hogy a gyerek azt higgye az a normális.
Hiaba, kifordult egy vilagban élünk.
Hagyjuk már ezt a "mi a normális" dolgot.
Alkesz,egoista,tudatlan emberek milliói nevelnek gyereket.
Azoktól nem félti senki a gyereket.
Álszent bagázs...
Erdekes nemelyeknel ez a pozitiv diszkriminacio, a melegek nyilvan nem lehetnek alkoholistak, vagy bantalmazok, mert hat melegek, egy kirekesztett csoport megvan, tobbe nem tartozhatnak.
Az 1000 pszichologus orszagaban sokak elott ismeretes az odipusz/elektra effektus, ami a gyermek pszichoszexualis fejlodesenek alapja. Erdekesen mukodhet ez azonos nemueknel, annyi csalad nincs meg, hogy ertekelheto eredmenyeket adjon, foleg mar igy felnott emberekrol. Tehat szerintem tudomanyosan alatamasztva senki nem tudja milyen hatassal van ez egy gyerekre.
A szeretet mellett, a gyermeknek kiegyensulyozott, lelkileg stabil, egymast szereto szulokre van szuksege, logikusan felmerul bennem, vajon hany homoszexualis marad lelkileg stabil, megfelelo onertekelessel biro, a mindennapos tamadasok mellett.
Fokozottan megterhelo allapot, heterok is nehezen orzik meg lelki egeszseguket ebben a rohano fogyasztobarat vilagban, meg is latszik a gyerekeken.
Nem gondolom, hogy mindez idealis lenne egy gyermek egeszseges fejlodesehez, persze nem tagadhato, hogy heteroknal sem tul gyakori az idealis (szeretetteljes, biztonsagos, bensoseges) csalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!