Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti szüleitek hogy fogadták...

A ti szüleitek hogy fogadták azt hogy ha kaptál egy szaktanárit?

Figyelt kérdés

A ti szüleitek hogy fogadták azt hogy ha kaptál egy szaktanárit?

Hogy vezessem fel nekik a témát? írjatok kérlek gyorsan!!

2019. febr. 20. 16:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A szaktanári semmilyen bizonyítványban nem látszik soha. Akár gyűjtheted is őket... Semmiben nem fog gátolni a jövőben, ha van pár. Úgyhogy nyugi.
2019. febr. 20. 20:51
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Én csak osztályfőnökit kaptam(igazgatóiról alkudtam le :P), nem igazán hatotta meg őket, nem volt semmi szankció.

Kitűnő tanuló voltam amúgy és pont egy igazgatói dícséret alá került. :)

2019. febr. 20. 21:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Jókat röhögött, hogy éppen milyen baromságot csináltam megint. Nálunk a legtöbb beírást pofára adták, vagy elkattant a tanár agya és beírt mert tüsszentettél egyet. Vagy mert 18 évesen felnőtt emberként volt pofám dohányozni.. :D A szaktanárik nem számítanak. Szerencsére ezt édesanyám is tudta, na meg ő se volt egy jó magaviseletű gyerek soha.
2019. febr. 20. 22:39
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én a reggeli késések miatt kaptam osztályfőnökit. Elfért két dicséret mellett. Külön papíron adták őket, alá se írattam, vissza se kérték, a szüleimet
2019. febr. 21. 01:00
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Se izgatta, engem se, igazából az ofőt se.
2019. febr. 21. 01:00
 26/27 Metionin ***** válasza:
100%
Kb. 6-ot kaptam gimi alatt, mindet az angoltanártól olyanokért hogy pl. fekete a hajam vagy angol bandás felirat van a pólómon (nem csúnya szavak). Otthon meg se mutattam, később se érdekelt senkit. Amúgy volt több osztályfőnöki meg igazgatói dícséretem is versenyekért, elég viccesen nézett ki köztük hogy "Metionint szaktanári megrovásban részesítem, mert angolórán angol feliratos ruhát viselt".
2019. febr. 21. 12:26
 27/27 A kérdező kommentje:
Hát mostanában nem mondom meg nekik mert nagyon összevesztek
2019. febr. 23. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!