Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti szüleitek hogy fogadták...

A ti szüleitek hogy fogadták azt hogy ha kaptál egy szaktanárit?

Figyelt kérdés

A ti szüleitek hogy fogadták azt hogy ha kaptál egy szaktanárit?

Hogy vezessem fel nekik a témát? írjatok kérlek gyorsan!!

2019. febr. 20. 16:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én életemben kétszer kaptam, a szüleim csak röhögtek rajta egy jót. Anyám tanár, pontosan tudja, hogy milyen hülyeségekért szoktak szaktanárit adni a kollégái. Másrészt engem is ismertek, tudták, hogy nem csinálok igazán durva dolgokat.
2019. febr. 20. 17:17
 12/27 anonim válasza:
86%
Volt amikor én verekedésért kaptam elmondtam.egésznap veszekedtek.Aztán 7.be egy igazgatói Intöt azért mert a konténerbe kinyitotam egy ablakot kivolt írva hogy nem szabad nyáron full melegbe majd télen azért mert bekapcsoltam a radiátort osztálytársam meg azért mert kiment a wcre a tanár megszolal valami fura szagot érzek kiment utána a wcbe megnézte mit csinál majd visza jöt amikor a gyerek is visszaért közli vele a tanár hogy drogozásért szol majd az igazgatonak azt közbe meg valami 100ft folyékony ragasztó volt. Ha te hülye dolog miat kaptál mond el hogy nem tehetsz rola és valószínűleg megértik
2019. febr. 20. 17:27
 13/27 A kérdező kommentje:
Kérlek több kommentet/választ!
2019. febr. 20. 17:30
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Életemben egyszer kaptam, azt is gimiben (talán 11-es voltam, már nem emlékszem). Az előzményekhez hozzátartozik, hogy töri faktos voltam (ez később fontos lesz :D) + az ofőm egy tipikus vénlány volt, akinek már nagyon fa... akarom mondani kukihiánya volt :D, és mindig rajtunk vezette le a feszkót.

A suli parlamentlátogatást szervezett, de mivel már annyiszor voltam, nem jelentkeztem rá. Aztán az esemény napján indulás előtt pont osztályfőnöki volt, és kérdezte, hogy ki nem jön. Én meg egy másik töri faktos osztálytásam jelentkezett, erre zsigerből rávágta ofő, hogy jó, nekünk szaktanári (vagy osztályfőnöki?? franc se tudja már), mert elvileg a töri faktosoknak ez kötelező :D. De a töri tanár soha nem mondta, ofőnek az egészhez semmi köze nem volt, na mindegy. Otthon apám csak röhögött, tudta milyen drága ofőm. Akkoriban már volt e-napló, és itt a szülő válaszolhatott is a beírásra, apám meg olyant írt vissza a boszorkánynak, hogy azt nem tette zsebre :).

2019. febr. 20. 17:59
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Fu hat mar tulvagy rajta? Megirhtnad mi volt.

Ha nem en a helyedbe ezt csinalnam:

Volt ma probank drama oran. Sajnos a mellettem allo lany piszkalt en meg ketem hagyja abba. A tanar ezert adott egy szaktanarit. Szornyen rstellem. A szovegemet tudtam, csak idegesitett, hogy nem hagynak a proban figyelni.

Sajnalom.

2019. febr. 20. 18:28
 16/27 A kérdező kommentje:
Ma leszektul rajta. NAgyon izgulok.Szorítsatok
2019. febr. 20. 18:40
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Összesen 2 db szaktanárit kaptam.

Egyiket azért, mert nem írtam be a hármasnál rosszabb kémia jegyeket az ellenőrzőbe,

a másikat meg azért, mert nem írattam alá az előző szaktanárit :D:D:D

Természetesen nem kaptam semmilyen büntit érte :)

4,5-ös átlagom volt év végén, csak hát szégyelltem anyuméknak megmondani, hogy hülye vagyok a kémiához :D

Amúgy meg senkit nem fog érdekelni, hogy valaha kaptál egy szaktanárit, szóval ne aggódj :D

2019. febr. 20. 18:46
 18/27 A kérdező kommentje:
Hogy menjek oda hozzá hogy ez és ez van?
2019. febr. 20. 18:47
 19/27 A kérdező kommentje:
Ha nem írok vissza akkor elvette mindenem
2019. febr. 20. 18:48
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan beszéld meg velük, amikor éppen le vannak nyugodva, ne akkor amikor idegesek, feszült hangulatban vannak. :) biztosan meg fogják érteni, hajrá, szorítok neked :)
2019. febr. 20. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!