Régebben már írtam ki egy kérdést ezzel kapcsolatban. De azóta még durvább lett a helyzet. Anyám minden nap fejemhez vágja bár csak meg se szült volna. Mit tegyek?
igen mindenképpen fejezd be a sulit és utána ha nagykorú leszel elmész otthonról.
Nem tudom a testvéred fiatalabb vagy idősebb-e , de nektek össze kekll tartanotok. Egymásra számíthattok. Tulajdonképpen bármikor ő is előkerülhet.
Azt hiszem szubjektív gyűlöletnek hívják ezt. Szubjektív, hiszen az még egy bűnözőt sem tagad meg az anyja.
Tehát a gyűlöletének nem lehetsz a tárgya te, hacsak nincs betegség a háttérben. Sajnálom, hogy nincs rokon akihez tudsz fordulni de mindenképpen kellene, hogy tudjál erről beszélni valakivel személyesen. Egy tanárral, vagy a legjobb barátod anyukájával.
messze laksz tőlünk?
mert meglátogathatom anyádat :] :)
Am nem szokta belőni magát v vmi?
esetleg ha lenne kedved beszélgetni......:)
Hát nem irigyellek.
Viszont átérzem a helyzeted. Sajnos nekem sem komplett a családom. A szüleim érzelmi szintje egy döglött csirke szintjén áll, ha eggyel kevesebb IQ-juk lenne, akkor már fotoszintetizálnának.
Ráadásul miattuk nem is mertem barátkozni, így gyakorlatilag igaz barátaim nincsenek, talán kettő van, aki találkozna velem a közeljövőben most, hogy befejeztem a sulit. Sz@r érzés nekik hazudni... De ez van.
Ha gondolod, írj privit.
Szerintem megcsalta apád és mástól vagy, ezért ilyen veled. Mert a félrelépésére emlékeztet.
Ha meg nem, akkor egyszerűen bunkó paraszt. Az ilyet ütni kéne.
Az a lényeg,hogy a nagy elkeseredésedben ne csinálj semmi hülyeséget!!!Ismerős a helyzet!
Az én anyám is gyűlölt.Kirakott az utcára.(az akkori élettársa utált engem,anyám őt választotta)
Most már családom van.Meg bocsájtottam,de nem felejtek.
Szeretnék neked segíteni!!!!Hol laksz???
Kitartás.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!