Anyukám főzne, takarítana nálunk. Hogy állítsam le? Eredetileg csak a babára kellett volna vigyáznia
Nem életvezetési tanácsokat kértem. :)
1. Nem fogom lemondani a bejárónőt, mert sosem szerettem takarítani, és nekem igenis nagy segítség, hogy a munkám és a családom mellett nincs itthon plusz feladatom.
2. Nem azért dolgozom, mert "kell". Tudom, ez nagyon hihetetlen, mikor a legtöbb anyuka a 3 évet is kevesli otthon, de ez van. Szeretem, amit csinálok, függetlenül attól, hogy anyuka lettem.
3. Heti 3x4 óráról beszélünk, ennyit akkor is lenne vele, ha éppen semmi dolgom nem lenne. A "más neveli fel a gyereket" nem itt kezdődik. Ennyi erővel aki bölcsibe adja heti 5 nap 8 órára, már az is rossz szülő? :)
4. Anyukámat nem zavarja ez a helyzet, sőt, ő ajánlotta fel, hogy jön, segít bármikor. Ahogyan ő bátorított, hogy ne adjam fel a munkámat, mert egy ilyen jó baba mellett felesleges lenne. Nyilván egy olyan helyzetben, ha sokat sírt volna, nem lett volna el rajtam kívül senkivel, nem aludna még most sem, akkor nem lenne lehetőségem dolgozni. De szerencsére jól vesszük az akadályokat.
"3. Heti 3x4 óráról beszélünk, ennyit akkor is lenne vele, ha éppen semmi dolgom nem lenne. A "más neveli fel a gyereket" nem itt kezdődik. Ennyi erővel aki bölcsibe adja heti 5 nap 8 órára, már az is rossz szülő? :)"
igen, jönnek ezek a "nehogymár más nevelje a gyerekedet" kommentek, a következő mondatuk meg: "add be bölcsibe" :D
nem tudom, hogy logikus ez, talán amíg bölcsiben van a gyerek, addig nem nevelődik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!