Miért ilyen velem?
Szerintem az igazolás nem ellened volt, hanem hogy az iskola felé lehessen igazolni a befizetést, ha keveredés van.Az teljesen jogos, főleg nagy összegnél.
Én úgy érzem sok lehet köztetek a félreértés. Le kellene ülni és megbeszélni a sérelmeket.
Most megjátssza magát itt a legtöbb nő, persze 90%-a nem főz semmit, és vannak ilyen kiborulásai.
Bezzeg a régi időkben ott álltak a konyhában a nők, és egésznap a családra a gyerekekre főztek, mostak meg takarítottak.
Viccen kívűl lehet, hogy anyád nem tudja, hogy a mikrón VAN kifejezetten OlVASZTÁSI program is.
Ha ő otthon az anyjától mindig így látta, akkor lehet. Persze nem menti fel őt a kiabálás és bunkóskodás alól.
Aki szerint a mai nők nem főznek, nem takaritanak, nem értenek már semmihez nézzenek magukba! Miért is nem?
Mert karriert építenek, mert dolgoznak... Régen pedig nem így volt. 50es évekbe kezdett csak ez előfordulni, de még a renfszerváltáskor se volt jellemző! Előtte több ezer évig a nő otthon volt, gyereket nevelt, háztartást vezetett a FÉRFI volt a családfentartó!
Ma a férfi fele annyit dolgozik, hiszen kevesebb pénz is elég mivel a nő is hoz haza pénzt, kevesebb munkaidőben (régen simán 14-16óráztak is ükapáink), a Nő manapság a munka melett pluszba megpróbál gyereket nevelni és háztartást vezetni valahogy. Ez hol egyenlő?
Nem, nem vagyok feminista. Kifejezetten ellenzem, szerintem a hagyományos értékrendek a megfellőek. Csak nem értem amikor egy mai férfi picsog...
Nos a fenti levezetés jól mutatja a mai gyerekek miért anyátlanok, neveletlenek, a nők miért agyon hajszoltak...és lassan több férfi ül a kozmetikába, mint Nő! Sajnos kezd megfordulni a felállás sőt elmenni egy olyan irányba amikor a férfi már semmittevő lesz, a nő végtelen igásló.
17-esnek:Tehát házicselédek voltak.A "férfi"meg zabált, piált, böfögött,aludt,fingott,és olyan volt mint egy disznó.
Ez egy "jó" világ volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!