3kis fiam van.3eves és 1evesek az ikrek. Sokat jönnek segíteni anyukamek a gyerekekbe. Én most úgy döntöttem hogy vissza megyek focizni heti 3 alkalom 1,5ora egy edzés. Szerintetek gáz ha vissza megyek?
Hát az ciki, mert akkor nem tudsz kimenni ebből a szituból. Még akkor se, ha rosszabbodna a helyzet.
A szüleidhez el tudnál menni?
Én ezt nem tűrném, de nem is úgy építem fel az életemet, hogy ne tudjak elmenni egy ilyen szituból, amikor csak akarok.
Heti másfél óra nem is volna gond, bár az sem kevés. De ha heti három edzés van, akkor gondolom, nem hobbiból focizol nőként. (Bár tegnap írtad ki a kérdésed, lehet, hogy töröltek már válaszokat, de nekem nem egyértelmű, hogy te vagy a nő. Helyesírásod alapján főleg.)
Amiért írok, és elfogadod a tanácsot, akkor még ne kezdj bele 1 éves ikrek mellett, mert hétvégén bajnokság van, februárban már kezdődik. Hétközben 3 edzés, hétvégén mérkőzés.
A "párom" az lehet férfi és és nő is. Most akkor te vagy az anyuka? Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem egyértelmű. Így, hogy most látom csak a kérdést, tényleg nem tudom eldönteni, hogy női focista vagy, vagy férfi. Pedig végigolvastam a kommenteket és azt is, amit te írtál a kommentek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!