Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közel 24 évesen ideális lesz...

Közel 24 évesen ideális lesz a költözés? Ti hány évesen költöztetek el?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ez kicsit nehéz nekem, mert mindigis itthon éltem. Még kollégista sem voltam, a helyi sulikba jártam mindigis. Sosem volt olyan kapcsolatom sem, hogy félig meddig a fiúnál laktam volna. Ez az első komoly kapcsolatom. És szeretnék vele összeköltözni, de ha arra gondolok hogy kiszakadok a kis családi közegünkből, akkor kissé fáj a szívem :( de egyébként meg nagyon is várom a párommal való közös életet. :)
2019. jan. 22. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
En 28 :) En is helyi sulikba jartam, egyetemet is levelezon vegeztem, szuleimmel mindig jo volt a kapcsolatom, igy nem lattam ertelmet koltozni. Korabban is voltak rovidebb kapcsolataim, de olyan, akivel komolyan gondoltam, csak a 28. szulinapom elott nehany nappal lett. Eleinte meg csak hetvegenkent jartam hozza, het kozbe jott o hozzam, 8 honap utan hozzakoltoztem, majd osszehazasodtunk. Nekem tokeletes volt igy, bar igy sem volt konnyu "elszakadni", most is heti 1-2 alkalommal hazajarok :) En 18-19 evesen meg nem ereztem magam eleg felnottnek a kuloneleshez.
2019. jan. 29. 07:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Teljesen normális dolog.
2019. jan. 29. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szóval teljesen normális. Én ha megtehettem volna 17 évesen leléptem volna. 28 évesen tudtam végül meglépni...
2019. jan. 29. 12:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Édesanyám szerint is ebben a korban ez teljesen normális dolog, bár én aggódom amiatt, hogy az öcsém is lassan elmegy tovább tanulni. A szüleim pedig pár éve elváltak. És mi sem tervezünk huzamosabb ideig ebben a városban maradni.
2019. jan. 29. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok, nyár eleje óta dolgozok, 1 hónap múlva költözök össze a Szerelmemmel akivel 7 hónapja vagyunk együtt.

Én is félek, mindig is otthon laktam, de a barátom szerencsére mindenben támogat és sokat beszélgetett velem erről, hogy ő is nagyon félt amikor először különköltözött, de majd meglátom milyen jó lesz az önálló élet stb. (ő 31 éves, 18 évesen ment el otthonról).

2019. jan. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!