Mit tegyek, hogy jobb legyen minden?
Ebbol azt vettem ki hogy a ferjed sem boldog veled/veletek, mert kulomben nem jarna el haverokkal,vagy ha eljar akkor ritkan, foglalkozna veled es a gyermekkel aki meg csak egy eves.
Raadasul teljesen ala vagy neki rendelve, mert te laksz az o hazaban es o keresi a penzt. De ha kapsz gyedet, gyest es csaladit akkor nem tudom a penzt miert hozza fel neked, hiszen a te penzed is megy a gyermek es a munkad utan. Beszelj vele ertelmesen ha lehet, ha csak uvolt akkor hagyd a fenebe mert ennek ugysem lesz boldog vege es valas lesz belole az tuti. Inkabb menj vissza dolgozni ha megoldhato hogy a kicsire valaki vigyaz vagy bolcsi,es allj a sajat labadra.
A férfi eljárhat, de a nő szolgálja ki?
Gondolom Neked nem jár ez, hogy heti egyszer kapsz pár szabad órát, míg ő vagy valaki vigyáz a picire.
Ez így nem igazságos, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!