Mit tegyek, hogy jobb legyen minden?
Ebből tuti egy jó nagy Y lesz.
Sajnálom, hogy ezt írtam és téged is, de az élettapasztalatom ezt mutatja
kétfelé fogtok menni, két irányba egy idő múlva (sajnos)
Az iszogatásból részegeskedés és annál csúnyább dolgok lesznek később
1: Nagyszülők, barátok, bébiszitter segítség?
2: Nálunk hasonló a helyzet, csak nincs gyerek. Nem dolgozom betegség miatt 2éve (ami nem lesz örökké így, csak amíg kezeléseket kapok, stb) de cserébe természetesen mindent csinálok itthon, van hogy napi 2x főzök más-mást, minden nap takarítok, mosok, vasalok, bevásárolok, még a kisebb barkácsolásokat is megcsinálom stb. Ráadásul Ő lakik nálam(saját lakás)...
Ő heti többször is eljár, én alig havi 1kb.
De sajnos egy ideje fenn hordja ő is az orrát, röviden "ő keresi a pénzt én kussoljak"
Nem túl jó már a kapcsolatunk ez tény és nem az anyagiak miatt, simán kijövönk a fizetéséből szerencsére.
Egyszerűen elvárja ezt a kényelmes, múltszázadi létet és kihasznál. Mert megteheti. Nem tartja becsben, hogy mindennek ellenére mennyit gürcölök itthon, hát a háztartás is munka!! Nem hobbiból ülök a nunimon, hanem kezelések alatt állok egyelőre és ezt egy munkahely se tolerálja. Alkalmi munkák meg olyanok, hogy nem éri meg...és nem is vagyunk rászorulva.
Sajnos vannak olyan típusú férfiak akiknek semmi nem jó...se ha dolgoztok mindketten, se ha gyereket nevelsz, se ha háztartást vezetsz, semmi! Valószínű önmagukkal van valami gondjuk amit rajtunk vezetnek le.
Háát megszoksz vagy megszöksz.
Nekem most ebben az élethelyzetben nincs választásom, nyelek.
Ha csak nem akarsz egyedülálló anya lenni, tele anyagi nehézséggel nyelj te is. Legalább ameddig óvodás nem lesz a gyerkőc.
Lehet néhány alkalmas párterápia jó lenne...
Munka után mennyire lehetne őt is bevonni a gyereknevelésbe, gyerekek körüli teendőkbe? (van amikor azért alakul így ez, mert a férfi nem mutatja ki érzelmeit, elzárkózik, mondván: a gyerekenevelés anya dolga)...
Az szerintem nagyon fájdalmas és jelzésértékű lehet, hogy ha azzal jön: "ő keresi a pénzt", "ő tart el", szerintem ilyen modnatoknak nem szabadna előjönnie...
Ahogy írtad vannak gondjaitok, ez csak plusz ütőkártya neki, hogy eltart és kivetíti... A legtöbb férfi sajna ilyen, ha érez egy kis hatalmat.
Ahogy írták fentebb semmi nem jó nekik, ha otthon van az asszony, ha nem. Csak rajtad múlik mit és meddig tűrsz.
A férfiakat megérteni időpazarlás, csak elfogadni tudod a gyermeked érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!