Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy jobb legyen...

Mit tegyek, hogy jobb legyen minden?

Figyelt kérdés
5eve vagyunk egyutt a ferjemmel, van egy egy eves gyerekunk. A ferjem nagyon jol keres, az o hazaban elunk hárman. Én gyesen vagyok jelenleg. A helyzet az, hogy a ferjemmel mostanaban vitazunk es nem jutunk dűlőre. Azt mondja neki szuksege van kikapcsolodasra, mert stresszes a munkaja, amit megertek. Egy heten egyszer megy el iszogatni a barataival, ami nem zavar. A gyerekkel szinte csak en foglalkozom, itthon vegzem a munkamat, probalok ketnaponta fozni. (Sajnos nem jon ossze minden nap ez igaz) . Kicsit kimerultnek erzem magam. Tegnap a ferjem elakart menni a barataival iszogatni, de mondtam hogy maradjon itthon, nem tetszett neki ossze is vesztunk emiatt. Ugy erzem ha nem azt mondom amit hallani akar akkor ugyis csak veszekedes van, mondhatok en barmit .... a vitaknak is csak ugy van vege ha en megyek oda hozza hogy bocsanat. Ő altalaban a penzzel jon, hogy o tart el minket es hogy en halatlan vagyok. Nem tudom mi az osszefugges... azt mondja o semmi rosszat nem csinal. A lenyeg, hogy van olyan helyzet amikor nem szeretnem, hogy pl elmenjen, de nem tudjuk soha megbeszelni, veszekedes a vege.... kicsit ugy erzem, hogy o keresi a penzt es azt hiszi akkor azt csinal amit szeretne. Most vagyunk tul egy komoly betegsegen a gyerekkel, es most lelkileg kicsit faradt vagyok, es rosszul esik , hogy a ferjemtol sem kapok egy kis megertest. Mindig azt mondja a gyerekneveles ezzel jar. Mit csinaljak, hogy jobb legyen a helyzet? Kocsit belefaradtam mar ebbe az egeszbe .
2019. jan. 19. 12:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%
Mint ha a mi életünket irtad volna le kérdező.Már annyira nentudom mit csinaljak!!!Kivagyok en is!!
2019. jan. 19. 13:21
 12/26 anonim ***** válasza:
12%

1 éves a gyerek és csak gyest kapsz? Vagyis nem dolgoztál régebben sem.

Menj el dolgozni, állj saját lábra és akkor kapsz majd tiszteletet is, mert jelenleg csak házicseléd és ingyen kûrva vagy.

2019. jan. 19. 13:24
 13/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolso te meg idiota barom vagy!

Gyedet kapok es dolgoztam.

2019. jan. 19. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom, illendő-e férfiként hozzászólni ehhez, vagy ez kizárólag a férj szapulásáról szóló téma.

*

Rá kell ébreszteni a férfit arra, hogy elveszíthet. A nők ebben a taktikában jók, nem kell tippeket adni. Ha a kommunikáció már nem hoz megoldást, játszani kell.

2019. jan. 19. 13:35
 15/26 szántóvető ***** válasza:
97%
a férjed cselédként tekint rád,plusz anyagilag is függsz tőle.ezek a fő gondok,és megoldást kell keresned mihamarabb.kezdésnek kereshetnél munkát,amint lesz rá lehetőséged.
2019. jan. 19. 13:42
 16/26 anonim ***** válasza:
21%
Amíg ő tart el, addig az lesz, amit ő akar. Ez van, te vállaltad a gyereket ilyen körülmények között, hogy nincs magad által megtakarított pénzed, és az ő házában laksz, amihez semmi közöd nincs. Az a minimum, hogy neveled a gyereket, de úgy tűnik így is túl sok időd van indokolatlan problémákat gyártani. Mellesleg minél jobban cseszteted, hogy ne menjen, annál jobban akar. Valószínű szeretője is van, mert nem tud téged elviselni. Szopás. Na puszi.
2019. jan. 19. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Sok férfi még mindig azt hiszi, hogy felsőbbrendű, cselédnek tekintik a nőket. Az ilyeneknek azt kívánom maradjanak egyedül, megtudnák milyen ha nincs nő melettük.
2019. jan. 19. 14:18
 18/26 anonim ***** válasza:
40%
Remélem a gyerekei akikkel most em folalkozik, öregkorára szarba sem veszik majd.
2019. jan. 19. 14:22
 19/26 anonim ***** válasza:
68%
Hát akkor ez eldőlt.
2019. jan. 19. 14:34
 20/26 anonim ***** válasza:
38%
Kedves Kérdező, sajnálom a helyzetedet, de ezt egyik napról a másikra nem fogod tudni megváltoztatni. Nem tudom, ez az iszogatás a barátokkal pontosan mit takar? Ha mondjuk 1-2 korsó sört és beszélgetést, az még nem baj. A férfiaknak szükségük van férfitársaságra (anyukám ezt bandázásnak hívta). Amíg ez nem megy át részegeskedésbe, addig elfogadható. Te most ingerszegény környezetben élsz, ezért irritál annyira. Nem tudom, mi a foglalkozásod, hogyan tudnál elhelyezkedni, de ki kellene kerülnöd a négy fal közül. Addig is próbáld meg egy kicsit türelmesebben viselni a helyzetet, ha nehéz is.
2019. jan. 19. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!