Itt mindenki kedveli a másikat s engedik a gyerekeket a kertekbe gyümölcsözni ha nem tesznek kárt. A lopott nálam az volt még mikor este mentünk nyáron cseresznyézni (még tavaly, idén mind lerohadt) a szomszédba ahol nincs kerítés. Azért mondták rá, hogy "lopott" mert éjjel volt mikor a tolvajok ideje van :DDD
2010. jún. 29. 18:45
22/27 anonim válasza:
szigorúan.jobban is esett mint a nem lopott.(most már nem lopok).
2010. jún. 29. 18:48
23/27 anonim válasza:
egyszer elmentünk gyümölcsöt lopni,mind rajta lógtunk a cseresznye fán,mikor a tulaj kijött és ránk kiabált! ahányan voltunk annyi fele futottunk :) Én meg 2 barátnőm nem tudtunk kimásznia kapunk,ott könyörögtünk a bácsinak h ne tessék bántani minket,mire ő mondta ha csak zacskót akar adni h haza is tudjunk vinni :)
2010. jún. 29. 19:23
24/27 anonim válasza:
Gyerekkoromban rengeteget ettem más fájáról :D
Nagyanyámék utcájában volt egy ház és ott volt egy szép nagy cseresznyefa...akik ott éltek nem nagyon szerettek engem meg az unokatesóimat :D a szomszédnak a kert közepén volt egy nagy almafa és direkt átrúgtuk a labdát éés átmásztunk érte de mindig almával jöttünk vissza :D olyan 7 éves lehettem, de még később is mindig mentünk enni :D valahogy jobban esett...
28/F
2010. jún. 29. 19:25
25/27 anonim válasza:
Akkor se ettem mosatlan gyümölcsöt és most sem, de a házunk előtti szilvafáról valahogy mindig elkopik a szilva mire lehetne belőle pálinkát főzni. Az a vicces mikor megállnak ilyen 2-3 fős csoportok 10 percre és eszik az értetlen frissen permetezett szilvát.
2010. jún. 29. 19:51
26/27 anonim válasza:
Nem. Soha nem szedtem le másét és felnőttként se vágyom más értékére.
2010. jún. 30. 10:11
27/27 anonim válasza:
18:05-ös vagyok... Most engem miért kellett így lepontozni? Azért mert megírtam hogy zavar ha gyerekek tépkedik a gyümölcsfáinkról a gyümölcsöt vandál módon? Biztos azok pontoztak le akik maguk is ezt csinálták(ják). Gratulálok hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!