Meg lehet ezt szokni? Kinek van még ilyen problémája? A párom nem szereti, ahogy öltözködöm.
Nagyon szeret engem, de az öltözködési stílusom nem jön be neki. Az tetszene neki a legjobban, ha egy kicsit deszkásabb lennék (nem az ülepgatyás verzió, hanem inkább olyan, mint aki a Dockyarból öltözködik vagy a Heavy Toolsból) Én inkább visszafogottan nőcis vagyok: kifejezetten utálom a strasszokat meg flittereket, de nem is vagyok sportos. Nagyon szeretem a szoknyákat, és az élénk színeket, és a merész mintákat is. Persze nem szól semmit, mert szeret annyira, hogy ne érdekelje, mit veszek fel, de nekem jól esne, ha érdekelné egy kicsit, hogy mit vettem a boltban, vagy ha néha azt mondaná: "Milyen csini vagy ma!" Én ezt nagyon hiányolom :(:(:(:(
21/L
nekem az exbarátomnak mindig baja volt a ruháimmal :D semmi sem tetszett neki, ha együtt vásároltunk mindig olyan ruhákat próbált rámadni amik még ha jól is néznek ki, abszolút nem az én stílusom; aranyos volt amúgy, kaptam szép virágos nyári ruhát, jól néz ki - a tetovált lábbal nagyon összeillik...
de ő meg is mondta hogy szeretné ha stílust változtatnék, meg hajat, meg sminkelnék stb. Pfff.
Aztán találtam valakit, aki mindig megjegyzi, milyen csinos vagyok, ha ruhában vagyok vagy ha oldalzsebes katonai nadrágban meg sapkában, akkor is.
Hát ez elég szokatlan :) Nálunk is vannak ugyan véleménykülönbségek, mert én szeretem ha egy pasi inget hord, ő nagyon ritkán szokott.. akkor is az én kedvemért:D
Ő eltudná viselni ha egész évben, minden nap magassarkúban lennék, de nem szeretek.. max ha olyan az alkalom, meg a hétköznapok 30 százalékában.. De ennél nagyobb baj asszem nincs. Teljesen megértelek, én se tudnám ezt elviselni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!