Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt adtok a gyereknek...

Mennyi pénzt adtok a gyereknek, mikor délután lemegy játszani?

Figyelt kérdés

Több szülőtől hallottam, hogy a lánya vagy fia minden délután kér egy kis pénzt, ha lemegy játszani. Fagyira, gumicukorra vagy innivalóra.

Mert ciki, hogyha megszomjazik haza kell menni inni, és nem veheti meg a közeli boltban az üdítőt.

Ti hogy bírjátok?

2010. jún. 29. 15:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
hát én sosem kapok pénzt, apa nem dolgozik anya meg kb 50ezer forintot keres és 3testvérem van. ha kérek és van pénzük kapok egy 500-ast amit elköltök egy hétvégén este. Amugy ha kapok névnapra vagy szülinapra azt elrakom és ha van valami olyan dolog amibe megszorultunk akkor kisegitm szüleimet
2010. jún. 29. 23:17
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem vagyok valami öreg, de anno focizás után ittunk vizet a kútból. Ha hazamentem ettem aztán játszhattunk tovább.

Iskola után ha megtanultam kimehettem játszani. Chipset amúgy sem kell adni minden nap a gyereknek, sem kólát.

Sztem most sem a legáltalánosabb, hogy a gyerekek pénzzel rohangáljanak minden délután, nem kell nekik minden szemetet megvenni a boltba.

Sok gazdag szülő meg még inkább nem ad, hagy tanulja meg a gyerek, hogy a pénz nem a fán terem.

2010. jún. 29. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!