Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden egyszerre jött. Mit...

Minden egyszerre jött. Mit tegyek? Rosszul vagyok.

Figyelt kérdés
Meghalt az anyukám, a temetés másnapján pedig elhagyott a párom. A barátok mellettem vannak, de az nem olyan... rosszul vagyok nagyon, alig tudok elmenni dolgozni mert nem alszok, és nincs kedvem semmihez. Pszichológus-pszichiáter-gyógyszer hármas kizárva, mert már megjártam azt az utat korábban, és tönkretett. Mi a francot tegyek? Szétszakadok.
2019. jan. 13. 22:04
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
83%
Nézz szembe az érzéssel ami benned van, ne menekülj előle. Beszélj vagy akár csak tölts időt barátokkal, azért vannak. Ne tartsd magadban, akár le is írhatod. Pl egy naplóban.
2019. jan. 14. 07:10
 22/26 Andi80018 ***** válasza:
58%
Nagyon sajnálom. :-( Én még nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem sokat kellene emberekkel beszélgetni, szocializálódni, esetleg vendégül látni számodra kedves embert, barátokat. A sport tényleg jó lehet még, lényeg, hogy ne legyél sokat egyedül, és valahogy a monotóniát kerüld. Beszélgess hasonló helyzetbe került emberekkel, biztos vannak fórumok is.
2019. jan. 14. 08:26
 23/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen
2019. jan. 14. 11:07
 24/26 anonim ***** válasza:

Ilyenkor csak az ido segit. Nekema szr idoszakokban a legjobb az volt hogy be kellett mennem a munkahelyre. Ott a munjatarsaim megertoek voltak tobben figyeltek ram. Megha felig nem is voltam jelen, jo volt nem egyedul lenni. Nagyon nehezen koncentraltam a munkamra, de muszaj volt ha nem akartam elvesziteni es utana ehenhalni.

Ahogy teltek a hetek, honapok konnyebb lett. En is elejen ejjel nem tudtam aludni, a hetvegek szornyuek voltak ha egyedul voltam csak kattogott a fejem csak gondoloodtam. Ilyenkor felhivtam baratokat hagytam had panazskodjanak ol vagy en panaszkodtam nekik. Vegszukseg eseten elmentem rokonokhoz "vendegseg cimen", addig is az idautazas, ott a tarsasag lefoglalt.

Aztan ahogy enyhult a szakitas miatti fajdalom kezdett minden konnyebb lenni es a gyasz is enyhult.

En se akkor se maskor nem iratnam ki magam depresszips hangulat miatt tappenzre egyedul sokkal rosszabb. Orulj a gyari melodnak elobb utobb lefaradsz annyira fizikailag, hogy amikor lesz idod tudsz majd aludni. Legyel emberek kozott.

Este a tomeny ctromfu tea segit lenyugodni es aludni.

2019. jan. 14. 22:17
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Hiszti miszti
2019. jan. 28. 21:05
 26/26 A kérdező kommentje:
Remélem neked anyád is meghalt már, menőgyerek
2019. jan. 28. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!