Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden egyszerre jött. Mit...

Minden egyszerre jött. Mit tegyek? Rosszul vagyok.

Figyelt kérdés
Meghalt az anyukám, a temetés másnapján pedig elhagyott a párom. A barátok mellettem vannak, de az nem olyan... rosszul vagyok nagyon, alig tudok elmenni dolgozni mert nem alszok, és nincs kedvem semmihez. Pszichológus-pszichiáter-gyógyszer hármas kizárva, mert már megjártam azt az utat korábban, és tönkretett. Mi a francot tegyek? Szétszakadok.
2019. jan. 13. 22:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
Akkor pedig valahogyan munka előtt/utánra kellene valami természetjárást beütemezni.
2019. jan. 13. 22:41
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó... egyedül élek egy albérletben, egyéb kifizetnivalóim mellett marad így is kb 60ezrem egy hónapra, kajára meg miegymásra. De ez már kicsit offtopic. Nem munkahelyet váltani szeretnék, és nem is gondolom hogy sokat segítene rajtam.
2019. jan. 13. 22:43
 13/26 anonim ***** válasza:
28%
Jótékonykodás vagy állat örökbefogadása? Valami hobbi vagy sport amit tudnál csinálni?
2019. jan. 13. 22:44
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

Őszinte részvétem.

Vigyázz magadra!

2019. jan. 13. 22:45
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem válts albit, keress egy szobát, így nem maradsz teljesen egyedül és egy picit többet tudsz félrerakni.
2019. jan. 13. 22:56
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

Öszinte részvétem.

Én is voltam hasonló helyzetben, az ellenségemnek nem kívánom azt amin lelkileg keresztül mentem akkoriban. De ma már úgy gondolom, hogy amit akkor átéltem sokkal keményebb embert faragott belölem. Megtanultam megbecsülni azokat az embereket akik a legnagyobb bajban is mellettem voltak, és elengedni azokat a jellemtelen undorító k..göket akikben annyi nem volt, hogy ne akkor tiporjanak át rajtam amikor az egész vilàg széthullot körülöttem. Igazából az idö múlásán kívül nekem a sport is segített valamennyit. Remek volt arra, hogy kiadjam a dühömet plusz fizikailag is kifárasztott, úgyhogy tudtam aludni. Sajnos ezt a helyzetet csak túlélni lehet könnyebbé tenni nem.

2019. jan. 13. 23:57
 17/26 anonim ***** válasza:
92%

Pár nap, vagy egy hét szabi is sokat segíthet. Mivel dolgozol nincs időd rendesen gyászolni, ettől rosszul érzed magad, és növeli a gyász idejét is.

Ilyenkor az segít, ha összegyűjtöd az emlékeidet az elhunytról, mondjuk lejegyzeteled egy naplóba, szortírozod a képeket, stb. Hol laksz, fiú vagy vagy lány?

2019. jan. 14. 00:02
 18/26 anonim ***** válasza:
95%

Sajnálom, és őszinte részvétem!

Egy szülő halála rettenetes csapás, és hatalmas közhely, de valóban igaz, hogy az idő mindent begyógyít. Nem lesz könnyebb a hiánya soha, de szépen lassan megtanulsz nélküle élni, és egy idő után mosolyogva tudsz rá gondolni. Már nem csak a fájdalom lesz jelen, hanem a jó közös emlékek is.

Biztos az is nagyon rossz most, hogy elhagyott a párod, de én azt mondom, rajta ne bánkódj, ennyit is ért, ha képes volt otthagyni egy ilyen nehéz időszakban. Most nyilván nem ez az első számú prioritásod, de egyszer találsz sokkal jobbat, aki méltó hozzád. Majd ha eljön az ideje.

Most annak van itt az ideje, hogy meggyászold az édesanyádat, hagyd hogy szépen, zavartalanul lemenjen a gyászidőszak, hogy fel tudd dolgozni. Ne engedd hogy belerondítson az exed döntése.

Sajnos menetelni kell tovább ilyenkor is, a munkádat nem hanyagolhatod el, és az egészségeddel se jó, ha játszol. Ilyenkor az a legfájóbb dolog, hogy az élet megy tovább, de sajnos így van, nem lehet megállni. A te történetednek itt még nincs vége, neked még rengeteg dolgod van ezen a Földön, amiket csinálni kell tovább.

Arra gondolj, hogy ez valószínűleg a legkeményebb időszak az életedben, ennél rosszabb már nem nagyon lesz. Erős vagy, egy harcos vagy, és semmilyen körülmény nem tud letéríteni az utadról! Szorítsd össze a fogaidat, és menetelj tovább csakazért is! Ha ezt az időszakot túléled, még erősebb leszel.

2019. jan. 14. 00:58
 19/26 anonim ***** válasza:
91%

Oszinte reszvetem.

Teljesen at tudom erezni nekem is meghalt anyukam sajnos.

Bar en kicsi voltam es keves emlekem maradt de a fajdalom elkiser orokke. Nekem az segitett hogy kibeszeltem magambol akar egy jo baratnak aki megert. Akar fogadj orokbe egy kissebb haziallatot ha lehet es ha tudod vallalni, igy nem leszel annyira maganyos, en is azt javasolnam hogy valts munkahelyet mert az egeszseged fontosabb es a 3 muszak nagyon huzos (tudom mert benne voltam evekig) plane a te helyzetedben. Keress olcsobb alberletet es ugy az anyagi resz is megoldhatobb egy kevesebbet fizeto de stressz mentes munkaval. Lenyeg hogy ne fordulj magadba, ne agyalj rajta, sirj amikor akarsz mert ugy kimegy beloled es beszeld ki magadbol hogy ne maradjon benned annyi fajdalom. Az ido begyogyitja a sebeket, persze nem teljesen sanos.

Parod ugyis lesz masik, es ha ennyire erzeketlen bunko volt hogy elhagyott akkor nem is eri meg miatta is bankodnod.

2019. jan. 14. 01:10
 20/26 anonim ***** válasza:
76%

Őszinte részvétem, nagyon sajnálom, ami történt.

Keress rá youtube-on relaxációs, mindfulness videókra és miközben hallgatod, próbálj ellazulni.

Kerékpározz, túrázz.

2019. jan. 14. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.